To je to što me zanima!

Petković se pojavio s masnicom na oku: To se prvi put dogodilo. Dijete? Savjetujemo jedni druge

Dinamovac je praktički naslijedio Marija Mandžukića budući da u međuvremenu nismo imali pravu špicu. "Osjećam određenu odgovornost, ne želim to pretvoriti u pritisak jer od tog nema ništa pozitivno", rekao je
Vidi originalni članak

Euro je pred vratima. Sutra će Italija i Turska od 21 sat otvoriti 16. izdanje nogometnog Europskog prvenstva, no za nas ono 'stvarno' započinje u nedjelju (13. lipnja) utakmicom 'vatrenih' protiv Engleske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski nogometaši iz dana u dan izlaze u Rovinju pred kamere, a danas je došao red na Brunu Petkovića i Josipa Brekala.

Potonji je nešto duže u reprezentaciji od dinamovca, ali će svoju šansu, prema svemu sudeći, čekati s klupe. Dalić je, s druge strane, vidio i zamišljao Petkovića u vrhu napada, no na to bi mjesto mogao i Ante Rebić, a on bi u tom slučaju preselio na klupu.

Koliko si spreman?

- Iskreno, spreman sam bez obzira na komentare nekih stručnjaka. Analizirajući utakmicu s Belgijom, izbornik mi je ukazao na mnoge dobre stvari koje sam napravio. Naravno, bilo je i grešaka. Nisam u najboljoj golgeterskoj formi, ali mislim da mogu odlično odigrati Euro.

STIŽE UTAKMICA KARIJERE Ćaleta-Car: I suigrači su šokirani koliko nas se oženilo uoči Eura

Dobio si dijete. Što se promijenilo?

- Promijenile su se neke perspektive i teme za razgovore. Dijelimo savjete jedni drugima. Mnogi su otvorili novo poglavlje u životu. Smireno i koncentrirano možemo dočekati utakmice - rekao je Bruno Petković.

Engleski nogometaši?

- Svjesni smo rostera koji Engleska ima. To su igrači koji igraju u najboljim svjetskim klubovima, a takve su im i zamjene. Ne fokusiramo se na pojedince, nego na cijelu momčad.

Očekuješ li podcjenjivanje kao u Rusiji?

- U Rusiji je bilo podcjenjivanja više u medijima, nego među igračima. Oni znaju da su odlična reprezentacija, ali svjesni su snage Hrvatske. Ne znam kako će oni igrati, ali očekujem dobru utakmicu.

Naslijedio si Mandžukića...

- Osjećam određenu odgovornost, ne želim to pretvoriti u pritisak jer od tog nema ništa pozitivno. Izbornik Dalić je taj koji odlučuje tko je prvi na terenu tako da se ne želim sam postavljati.

Masnica na oku?

- Prvi put u životu da sam je dobio od udarca lopte. Nevjerojatno. Još mi se to nije dogodilo.

Suradnja s Kramarićem?

VELIKA ANKETA Krama ili Petko? Niksi ili Kova? Pomozi Daliću da sastavi prvih 11 za utakmicu protiv Engleske!

- Krama je odličan igrač, možda u zadnje vrijeme nismo proveli puno zajedno na terenu. Kad pogledate njegove statistike i brojke radi se o fantastičnom igraču.

Harry Kane? Utakmica protiv Tottenhama?

- Naravno da se sjetim uzvrata protiv Tottenhama. To je jedan od najljepših trenutaka moje karijere u Dinamu - zaključio je Bruno Petković.

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Vladovladić_1 10.06.2021.

    Najbolje ga je definirao Prosinečki - Petković kao da igra futsal ......

  • Ingrid13 10.06.2021.

    Jesu li nogometaši glupi?

  • Ingrid13 10.06.2021.

    Uskoro gospođa Leko na drugoj adresi

Komentiraj...
Vidi sve komentare