To je to što me zanima!

Petković je junak, ali dinamovci si nisu smjeli dopustiti dramu...

Inter je u Maksimiru vodio 2-1 i 3-2, ali je na kraju ipak ostao bez boda. Sigurno su neki igrači Dinama, unatoč pobjedi, dobili "jezikovu juhu" od trenera Nenada Bjelice. Dinamo je primio čak tri gola
Vidi originalni članak

Dinamo je do 53. minute protiv Intera zabio samo gol, a realno, mogao ih je i trebao zabiti barem još tri-četiri. Nije ih zabio i počela je drama u Maksimiru. Drama koju Dinamo nije smio dopustiti. Inter je vodio 2-1 i 3-2, ali na kraju je svejedno ostao bez boda kod aktualnog prvaka. 

Bila je to prava ljepotica u Maksimiru. Postignuto je čak sedam golova u drugom poluvremenu. Dinamo si je sve zakomplicirao u ovoj utakmici, ali na kraju se ipak izvukao.  Sigurno su neki igrači Dinama, unatoč pobjedi, dobili "jezikovu juhu" od trenera Nenada Bjelice. Dinamo je primio čak tri gola. Prva dva nakon velikih pogrešaka. I to pogrešaka kakve se igračima hrvatskog prvaka ne bi smjele događati. Ovoga puta prvak imao sreće u HNL-u, idući bi put mogao biti kažnjen.

Da je bilo samo više prisebnosti, manje nonšalancije, Dinamo je već nakon prvih 45 minuta trebao u džepu imati tri boda. Nije ih imao jer su njegovi igrači promašivali nemoguće. Idući put kad budu promašivali nemoguće, protivnik će ih sigurno kazniti i uzeti im bod ili sva tri. 

Nenad Bjelica promijenio je devetoricu igrača u odnosu na utakmicu protiv Fenerbahčea. I sve je to dobro izgledalo 50-ak minuta, a onda su u obrani Zagrepčani upali u "crnu rupu". Morali su u igru ući i Arijan Ademi i Mario Gavranović. 

Junak je na kraju bio Bruno Petković. Odigrao je savršenih posljednjih pola sata. Izborio je penal, crveni karton i zabio dva gola. Bila je to partija snova za Dinamovog centarfora. Inter je zabio tri gola, a na kraju je ostao i bez boda u Maksimiru. 

No, tri boda su na kraju ipak ostala u Zagrebu. Interu doista svaka čast na sjajnih 15-ak minuta drugog poluvremena. Zabili su više golova od Hapoela, Astane i Fenerbahčea zajedno. 

Na kraju je pobjeda Dinama ipak zaslužena. Imali su Zagrepčani čak 15 udaraca u okvir gola. 

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • slucajni_prolaznick 23.09.2018.

    Nikad neću razumijeti da je Dinamo doveo za pojačanje dečka napadača koji prije toga 50 utakmica nije zabio. Ko je? Čiji je? Stvarno ne razmem.

  • Simulacija_stimulacija 23.09.2018.

    Čestitam na pobjedi. Nije lao dati 5 golova Interu. Suđenje izvrsno, sjajan pregled igre. Kod 1. gola Intera možda je bilo zaleđa, a kod drugog faul na golmanu. Treći je vjerojatno zaleđe. Pomoćni suci su malo zakazali, ali ih je tato izvadio fenomenalni Pejin. Bravo.

  • podvodna_neman 23.09.2018.

    Ne znam jel ovakva drama ima veze s kladionicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare