To je to što me zanima!

'Petković je sigurno buduća 'devetka' naše reprezentacije'

Trudio se, u drugom poluvremenu bio i puno konkretniji. Nekako je na početku stajao daleko od gola. Ma Petković je sigurno buduća 'devetka' hrvatske reprezentacije, samo je pitanje vremena, kaže Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamo je u dvoboju 17. kola svladao (2:0) Inter, tako se vratio na devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Modri su ovoga puta mirno prošli Zaprešićem, za pobjedu Dinama zabili su Kadzior i Petković...

- Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi, kontrolirali smo tijek utakmice svih 90 minuta, na kraju mogli i uvjerljivije pobijedit. Inter se dosta dobro branio u prvom dijelu, kasnije nam je nakon isključenja bilo puno lakše - rekao je poslije utakmice Nenad Bjelica, pa nastavio:

- Neke igrače smo i odmorili, sada smo spremni za Anderlecht. Imam širok kadar od 20-ak igrača, svima dajem šansu, sa svima sam zadovoljan. Stvarno koga god stavio na travnjak, ne mogu pogriješiti.

Trener Dinama je nahvalio i Brunu Petkovića...

- Trudio se, u drugom poluvremenu bio i puno konkretniji. Nekako je na početku stajao daleko od gola. Ma Petković je sigurno buduća 'devetka' hrvatske reprezentacije, samo je pitanje vremena.

No, Bjelicu je još jednom oduševio i Šunjić...

- To je tip igrača kojeg želim na 'šestici', on ne griješi, puno pomaže i obrani i napadu. Dobar je u kratkim dodavanjima, dobar u dugim dodavanjima, oba žuta kartona Čelikovića bili su na njemu. Kompletan je i perfektan igrač, iza njega je odlična polusezona" završio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kontramrakukontrasili 10.12.2018.

    Ajde Bjelica,ostani realan kao i do sada

  • Simulacija_stimulacija 10.12.2018.

    Nevjerojatno, pa kad ćete više prestati gurati solidne igrače u reprezentaciju? To mislim i na navijače i na Bjelicu i na novinare. Pa u ovih zadnjih par kola Čolak i Pavičić su naprosto eksplodirali, ali to ne znači da su još kadar za reprezentaciju. Ovaj da 2 gola škaricama filijalamai odmah u reprezentaciju. Gdje je bio protiv Rijeke ili Osijeka?

  • targaryen 09.12.2018.

    Pa taj već ima 24, kakva budućnost. Ili je ili nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare