To je to što me zanima!

Petković o asistenciji: Spetljao sam se i dodao napamet petom

Dinamo je u pobjedi nad Viktorijom 3-0 zabio sjajan prvi gol. Bruno Petković je prodao lažnjak, petom dao Olmu, Španjolac propustio kroz noge Oršiću, koji je pogodio za 1-0
Vidi originalni članak

Podočnjaka nije bilo kad su Dinamovi nogometaši u 18 sati došli na trening. Nenad Bjelica nije im dao slobodan dan, u nedjelju ih čeka Osijek, ali dopustio je slavlje do sitnih sati i pomaknuo trening na popodnevne sate. 

A među navijačima se s oduševljenjem prepričavao jedan od poteza dana i prema Uefi: sjajan prvi gol u kojem je Bruno Petković prodao lažnjak, petom dao Olmu, ovaj propustio kroz noge Oršiću, koji je pogodio za 1-0. 

POTEZ DANA Za Uefu nema nikakve dileme: Dinamova akcija obišla svijet...

IZABRALA UEFA Dinamovac među najboljima: Emir Dilaver u momčadi tjedna

- Lopta mi se malo spetljala među noge nakon lažnjaka, čuo sam Olma pa napamet puknuo petom. On je lucidan da je propustio loptu jer je čuo Oršića i napravio odličan potez. Osjeti se sinergija u momčadi, igrači koji razumiju ideju i znaju igrati nogomet - rekao je Petković za RTL. 

O Benfici još nije previše razmišljao. 

- Ne vjerujem da ćemo naći puno slabosti Benfice, sve prednosti su unutar naše momčadi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petkovića mnogi vide u reprezentaciji, ali Zlatko Dalić je poručio da se u nju ne izlazi, ali ni ne ulazi nakon jedne utakmice. 

- Ne razmišljam o reprezentaciji, zadovoljan sam svojim partijama i nadam se tako nastaviti i poziv će doći, prije ili kasnije. Nisam odigrao toliko zvučnih utakmica i ova u šesnaestini finala Europske lige odskače od ostalih mojih partija. Idem u dobrom smjeru, osim golova i asistencija, dajem doprinos momčadi - rekao je, pa prokomentirao konkurenciju među "vatrenima":

- Teško je nadomjestiti igrača kao što ne Mandžukić, jedan od najboljih napadača u Europi, koji sjajno igra za momčad. Imamo jako dobre napadače, iako neki ne igraju u zvučnim klubovima, ali imamo kvalitetu. Ja ne znam je li ovo što pokazujem dovoljno, ali pokazivat ću i više.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • smijeh 22.02.2019.

    Bravo decko ali meni je osobno jos bolji potez Olma,tipican Modricevski....decko cita igru i bit Ce top igrac!!! Prvi put sam ga gledao pred jedno 3-4 godina u Rovinju kad su imali pripreme i vec onda se vodilo da ima to nesto....

  • Mozak 22.02.2019.

    Da momak jedan gol, i odma bi s njim u reprezentaciju...Zaboravljate da tamo više nije tv serviser....!

  • neki tamo lik 22.02.2019.

    Pa ja mislim da je poziv siguran, onaj grijač klupe Pjaca ne bi više trebao biti pozvan

Komentiraj...
Vidi sve komentare