To je to što me zanima!

Petković se ozlijedio u derbiju. Otpada za utakmice Vatrenih?

Petković je osjetio nešto u koljenu. Vidjet ćemo što je s time, rekao je pomoćni trener Dinama Alen Peternac. Hrvatski reprezentativci se okupljaju u ponedjeljak uoči Turske i Walesa
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Igrat ćemo protiv Turske i Walesa, a na popisu izbornika Zlatka Dalića je i Bruno Petković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, pitanje je hoće li Petković biti na raspolaganju izborniku za reprezentativne akcije. Napadač Dinama krenuo je u početnom sastavu u derbiju s Rijekom, ali već se u 17. minuti uhvatio za koljeno i izašao izvan granica igrališta.

Vratio se u igru, no nije mogao izdržati. Ante Čačić ga je zamijenio u 20. minuti i u igru uveo Josipa Drmića, kojeg je momentalno digao s klupe na zagrijavanje kada je Petković u prvom navratu otišao do klupe i zatražio pomoć liječnika.

- Petković je osjetio nešto u koljenu. Vidjet ćemo što je s time - rekao je u poluvremenu utakmice pomoćni trener 'plavih' Alen Peternac.

Tek ostaje vidjeti kakvo je Petkovićevo stanje i hoće li morati propustiti okupljanje hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 20.03.2023.

    Kao panj bi bio dobar jedino u obrani ako bi se neko popiknul na njega

  • Oršić Bog nogometa 20.03.2023.

    Brz oporavak Bruno

  • 20.03.2023.

    Bez njega smo jači 20%

Komentiraj...
Vidi sve komentare