To je to što me zanima!

Petorica igrača pocrvenjela na derbiju Fenerbahče - Bešiktaš!

Disciplinska komisija Turskoga nogometnog saveza imat će što raditi ovih dana, nakon što joj stigne izvještaj delegata utakmice Fenerbahčea i Bešiktaša u kojoj je bilo pet crvenih kartona
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene stižu iz turskoga nogometnog prvenstva, gdje je u subotu Fenerbahče u derbiju na stadionu Şükrü Saracoğlu pobijedio Bešiktaš 2-1. Sudac Ali Palabiyik imao je pune ruke posla. Crvene kartone je, naime, pokazao čak petorici nogometaša!

Giuliano je u 20. minuti doveo Fener u vodstvo, a krajem prvog poluvremena Bešiktašev Ricardo Quaresma u razmaku od samo dvije minute dobio je dva žuta kartona zbog preoštrih startova. "Odgovor" je stigao prije odmora jer je Luís Neto taktičkim faulom kao posljednji igrač dobio priliku za ranije tuširanje.

Fenerbahče je vodstvo udvostručio penalom u 85. minuti nakon igranja rukom Atibe Hutchinsona koji je za to dobio i drugi žuti karton. Strijelac iz najstrože kazne bio je Vincent Janssen. Ipak, Ryan Babel u 87. minuti vraća tanku nadu Bešiktašu da izbjegne poraz - i tu je opet zažestilo.

İsmail Köybaşı, igrač Fenera, u 88. minuti dobiva iztravan crveni karton zbog teškog faula, a u posljednjim trenucima utakmice Bešiktaš je ostao s osmoricom igrača nakon što je drugi žuti karton zaradio Oğuzhan Özyakup.

Hrvatski reprezentativac Matej Mitrović nije nastupio za sastav Bešiktaša kojemu je to bio prvi poraz u sezoni i tako je dao šansu Galatasarayu Igora Tudora da mu bodovno pobjegne jer ima jednak broj bodova uz utakmicu manje. Fener je treći s dva boda manje od vodećeg dvojca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pivski trbuh_1988 24.09.2017.

    To su utakmice.

  • DarkoG_1 24.09.2017.

    Sve ce vam biti jasno ako znate da je Fenerov navijac broj 1 sultan Erdogan.

  • 159 24.09.2017.

    Pa ovo je ruzno kaj je sudac napravio besiktasu ponisten gol,sviran penal koji nije bio,drugi zuti quaresme koji nije bio itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare