To je to što me zanima!

Petra Martić je predala Garciji u Tianjinu: Opet su se javila leđa?

Neizvjestan je bio samo početak meča, ali onda je Petra spustila nivo igre. Nakon prvog seta bilo je jasno da nešto nije u redu, tražila je medicinsku pomoć, istezala se, ali nastaviti nije mogla...
Vidi originalni članak

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica Petra Martić morala je predati meč četvrtfinala u Tianjinu protiv Francuskinje Caroline Garcije. Susret je prekinut kod rezultata 6-2 i 1-0 za Francuskinju.

Neizvjestan je bio samo početak meča, ali onda je Petra spustila nivo igre. Nakon prvog seta bilo je jasno da nešto nije u redu, tražila je medicinsku pomoć, istezala se, ali nastaviti nije mogla. Odigrala je tek još jedan gem.

Podsjetimo, Petra je morala prekinuti tenisku karijeru 2016. na skoro godinu dana, kako bi sanirala herniju diska. Kad se vratila, isprva je izgledalo kako je to stvar prošlosti, no već nekoliko puta Martić je meč predala zbog bolova u leđima...

Slične probleme ima i trenutno vodeća igračica na WTA listi, Simona Halep. Ona se nada da će biti spremna nastupiti na završnom mastersu u Singapuru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • arow 12.10.2018.

    Treba dobru masazu

  • mihic82 12.10.2018.

    Kako mislis javila ledja? Nazvala su je na mobitel? Što što slika ne odgovara prici iz meca to je drugi par cipela

Komentiraj...
Vidi sve komentare