To je to što me zanima!

Petra Martić uvjerljivo preko Kuznjecove u 2. kolo Madrida

Tenisačica iz Duća ostvarila je svoju prvu pobjedu na njenoj najdražoj, zemljanoj podlozi ove sezone. U prvom kolu Premier turnira u Madridu izbacila je bivšu osvajačicu Roland Garrosa...
Vidi originalni članak

Naša najbolje rangirana tenisačica Petra Martić plasirala se u drugo kolo jakog turnira iz Premier Mandatory serije u Madridu. U prvom ženskom meču na terenu Arantxe Sanchez Martić je bez većih problema svladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu, 28. igračicu na WTA listi, sa 6-4 i 6-2 za sat vremena i 20 minuta.

Kuznjecova, dvostruka Grand Slam pobjednica, prošle godine je u Madridu igrala polufinale, no ove sezone propustila je prvi dio do Indian Wellsa pa još hvata formu. Martić, koja je pomalo iznenađujuće ispala od Kirsten Flipkens na startu Rabata prošlog tjedna, ovaj je susret, a posebice drugi set, odradila sjajno.

U prvom dijelu dvaput je gubila svoj servis, ali je triput oduzela servis protivnici i to je bilo dovoljno za vodstvo od 6-4. Drugim setom je dominirala i s nova dva breaka zaključila susret. Time je ostvarila svoju prvu pobjedu na turniru u prijestolnici Španjolske.

Za plasman u treće kolo naša tenisačica imat će težak zadatak u obliku Francuskinje Caroline Garcie, sedme tenisačice svijeta, koja je u prvom kolu nadvisila Slovakinju Dominiku Cibulkovu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CiciMici27 05.05.2018.

    Bravo! Samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare