To je to što me zanima!

Petrić najsjajnija zvijezda lige, Klasnić se nameće

Izbornik Bilić tvrdi kako će na Euro sigurno voditi Eduarda, Petrića i Olića, a za preostala dva mjesta u napadu u konkurenciji su petorica
Vidi originalni članak

Lijepo se probuditi kao najbolji strijelac Bundeslige. Iako to nije najvažnije, pogotovo ne nakon samo 20 kola, na kraju će se vidjeti tko je najbolji, rekao je Mladen Petrić, koji je s dva gola Cottbusu zasjeo na vrh ljestvice strijelaca Bundeslige u svojoj prvoj sezoni.
- Naravno da nisam to očekivao, mislio sam da će mi trebati više vremena za prilagodbu. No krenulo je odlično, samo da se tako nastavi - kaže Petrić, koji je 11 prvenstvenih golova zabio u sedam utakmica; u četiri po dva i u tri po jedan. Odmah u prvoj sezoni postao je velika zvijezda Bundeslige, najsjajnija zvijezda Borussije. Njegovi dresovi najbolje se prodaju, podijelio je, kažu Nijemci, više autograma nego svi njegovi suigrači zajedno. I dok njega peče što njegovi golovi Borussiji nisu dovoljni za veći uzlet, Slaven Bilić trlja ruke.
- Na Euro ću voditi petoricu napadača, Eduardo, Petrić i Olić su sigurni - rekao je izbornik, čiji se popis sve više širi. Jer uz njih trojicu, koji su doista u odličnoj formi, “u igru” se vraća i Ivan Klasnić, koji je zabio drugi gol u Werderovoj pobjedi (2-0) nad Nürnbergom.
- Želim igrati na Euru. Da bih to mogao, znam da moram igrati i zabijati i da me izbornik prati. Na dobrom sam putu povratka u hrvatsku reprezentaciju - ponavlja i nada se Ivan Klasnić.

TKO SU PREOSTALA DVOJICA NAPADAČA?
IGOR BUDAN 50 % - Tek se poČeo vraĆati nakon ozljede, ali, bude li zdrav, ne bi trebao biti upitan.
IVAN KLASNIĆ 25 % - Nastavi li ovako, opet će biti na Euru. Pitanje je samo može li izdržati ritam.
NIKOLA KALINIĆ 10 % - I njega muče ozljede, ali već je bio na popisu. Ponovi li jesen, ima izglede.
MARIO MANDŽUKIĆ 10 % - Za odlazak na Euro morat će odigrati više puta kao u Amsterdamu.
BOŠKO BALABAN 5 % - Boško bi bio neupitan da je zdrav. Dugo ga nema, a ostali su u formi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 17.02.2008.

    kalinic ima vece sanse od maria mandukica i od balabana neka neka

Komentiraj...
Vidi sve komentare