To je to što me zanima!

Petrić: Prošlo mi je kroz glavu da ne bih trebao pucati penal

Uspješno sam realizirao prijašnju našu najstrožu kaznu, a ni moji suigrači nisu se baš otimali za loptu, ali prošlo mi je kroz glavu da ne bi trebao pucati, kaže Petrić
Vidi originalni članak

Svoj je šesti gol u 12. ovosezonskom bundesligaškom nastupu za HSV zabio Mladen Petrić u subotnjoj 1-0 pobjedi njegove momčadi kod Wolfsburga u 22. prvenstvenom kolu.

Pogodio je hrvatski reprezentativac iz penala koji je sam iznudio u 32. minuti.

- Prošlo mi je nakratko kroz glavu da možda ne bih trebao pucati. Ipak, nisam imao naročitih dvojbi. Uspješno sam realizirao prijašnju našu najstrožu kaznu, a ni moji suigrači nisu se baš otimali za loptu – priznao je nakon utakmice u izjavi za Hamburger Morgenpost 30-godišnji ljevonogi napadač.

S trima ovogodišnjim bundesligaškim pobjedama u četirima odigranim utakmicama Hamburžani će u srijedu na svom travnjaku u gradskom derbiju dočekati St. Pauli. Riječ je o neodigranoj utakmici 21. kola.

- Pobjeda u Wolfsburgu vrlo je važna za naš moral. Sada sa samopuzdanjem možemo prići izazovu koji nas očekuje u srijedu. Stav i borbenost koje smo pokazali protiv Wolfsurga bili su sasvim u redu. Moramo ih sada samo ponoviti u dvoboju protiv St. Paulija - dodao je Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare