To je to što me zanima!

Petrić: S leđima je sad sve u redu, odlično se osjećam

Za svaki slučaj sam propustio i zadnju Borussijinu utakmicu. Potom sam se odmorio, tri-četiri dana bez treninga i evo me, rekao je Mladen Petrić
Vidi originalni članak

Čovjek kojeg u svojim redovima žele Bayern i moćni Juventus vukao je torbu predvorjem zagrebačkog hotela Sheraton. Mladen Petrić napokon je tu, među Bilićevim reprezentativcima, a još prije tjedan-dva nije izgledalo dobro. Bilo je vrlo upitno hoće li Borussijin napadač, jedan od najvažnijih igrača Slavena Bilića, biti spreman za početak priprema.
Opasno su ga mučila leđa.
- Sad je sve u redu. Za svaki slučaj sam propustio još i zadnju Borussijinu utakmicu u Bundesligi. Potom sam se odmorio, tri-četiri dana bez treninga i evo me. Super se osjećam, spreman sam za napad! - nasmijao se dobro raspoloženi Petrić.
Veseli ga odlična forma Ivice Olića, koji ga je u konačnici pretekao i na ljestvici najubojitijih strijelaca Bundeslige. Petrić je zbog ozljede stao na 13, Ola je u međuvremenu zabio gol više. Ako sve bude u redu, njih dvojica bit će prvi Bilićev napadački izbor na Euru.
- Lijepo je vidjeti da Ola tako zabija. Bilo bi izvrsno na nas što više bude u takvoj formi jer ovo je sasvim drukčiji sistem nego u kvalifikacijama. Igra se svaka tri-četiri dana - rekao je Petrić.
Od srijede poslijepodne on, Rakitić i ostali dečki priključili su se treninzima u Rovinju. Samo da ta leđa izdrže... 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 21.05.2008.

    mladen petric je car!!! i btw bolje mu je u juve nego u bayern

Komentiraj...
Vidi sve komentare