To je to što me zanima!

Petrić upitan, Eduardo da Silva igra od prve minute?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladen Petrić ozlijedio je gležanj još na treningu u Maksimiru te se sada čini kako će propustiti večerašnju utakmicu. U napad bi mogao Eduardo
Vidi originalni članak

Mladen Petrić možda večeras neće istrčati uz Olića na Steauinu stadionu u Bukureštu. Naime, Petrić je još u ponedjeljak u Maksimiru uganuo gležanj i činilo se da nije ništa ozbiljno. Normalno je odradio zadnji trening u Bukureštu, ali se nakon njega požalio na sve jaču bol u gležnju.
- Vidjet ćemo. Ne znam hoće li moći igrati - rekao je danas ujutro glavni liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec.
- U ponedjeljak na treningu zapeo sam prednjim dijelom stopala. Došlo je do lakše distorzije gležnja lijeve noge. Još jučer jako me boljelo, danas mi je bolje iako me još uvijek dosta boli. Ipak, nadam se da ću do utakmice biti dobro - rekao je Petrić.
Ne bude li Mladen Petrić u sastavu, izborniku Biliću na raspolaganju su tri mogućnosti. Ili da uz Olića zaigra Mandžukić, ili da Ola bude jedini napadač, a u vezni red uđe Kranjčar ili ona, najmanje izgledna, da od prve minute zaigra Eduardo. Što bi ipak bilo veliko iznenađenje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedran_zgb 11.02.2009.

    nkako eduardo jos,mislim da to jos nije nikako pametno kolko god bi ga svi htjeli vidjet na terenu

  • sila nebeska 11.02.2009.

    nevjerujem u igranje dudu bilo bi prerizično od prve minute .... možda uđe zadnji pola sata.....

  • plavocrni 11.02.2009.

    pa protiv njemaca smo bili ofenzivni iako smo igrali sa jednim napadacem,ovako ak nas je 5 u vezi pranja ce bit puno vise prema naprijed jer ce imat ko cuvat leđa..vidjet cemo,glavno da Dudua vidim danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare