To je to što me zanima!

Petrić zabio dvaput, HSV otišao u polufinale Kupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski reprezentativac ponovno je bio ključna figura svoje momčadi. Zabio je oba gola u pobjedi Hamburžana 2-1 protiv drugoligaša Wehena
Vidi originalni članak

Nervira me sjedenje na klupi, razočaran sam što nisam igrao od početka, rekao je Mladen Petrić nakon što ga je u nedjelju trener Jol izostavio iz prve postave protiv Wolfsburga. A samo tri dana nakon što je Wolfsburg odnio bodove iz Hamburga (1-3), na Nordbank Arenu stigla je posljednja momčad druge njemačke lige. Petrić je osvanuo u prvih 11 u paru s Guerrerom, ovoga puta klupa je dopala Ivicu Olića.
Lopte iz pozadine uglavnom su tražile baš Petrića, a on je to znao iskoristiti. Nisko dodavanje Benjamina pronašlo ga je u 17. minuti i hrvatski napadač je reagirao vrlo spretno. Uklizao je i iz blizine ugurao loptu u mrežu. Dvadesetak minuta kasnije svojim drugim golom ugasio je sve nade Wehena. Jansen je poslao loptu u šesnaesterac, a Petrić ju je primio desnom nogom. Pucao je ljevicom i ostavio golmana Wehena bez šansi.
Da nije zabio i drugi put, HSV je mogao imati puno problema. Naime, Sandro Schwarz je pet minuta prije kraja zabio lijep gol za 2-1, no Hamburžani su zahvaljujući svom najefikasnijem igraču imali dovoljno 'lufta'. Petrić je sada na 18 golova ove sezone, od toga je četiri zabio u Kupu. Imat će priliku taj učinak i 'podebljati', budući da će HSV igrati i u polufinalu.



TRI GOLA U DESET MINUTA
Wolfsburg je u četvrtfinalu Kupa dočekao Werder. Utakmica je bila sjajna, ali samo za navijače Werdera, koji je slavio 5-2. U prvih sedam minuta Werder je otišao na 2-0, a u 10. minuti smanjio je Džeko. Isti igrač je i izjednačio u završnici poluvremena.U nastavku Diego iz penala, pa Pizzaro dvaput potopili su Wolfsburg i otišli u polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majmun66 05.03.2009.

    veliki problem.Pobjedit zadnju ekipu 2.lige

  • LJUBAPFC 04.03.2009.

    kakav igrac... po mom ukusu, najjaci centarfor Evrope... LjubaPFCBGD

  • ddino 04.03.2009.

    Ola i Petric, dajte tako i za repku punite

Komentiraj...
Vidi sve komentare