To je to što me zanima!

Petrić: Zabiti gol Bayernu nešto je posebno za mene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U ovom trenutku sve izgleda odlično. Momčad je dobra, igramo sjajno, a ja sam u odličnoj formi. Moramo nastaviti s pobjedama, rekao je Petrić
Vidi originalni članak

Gol Bayernu je za mene nešto posebno. Uvijek želite zabiti gol ako ste napadač, što više i što češće. To i navijači očekuju od nas, a i kritizirat će me ako ne zabijem u nekoliko utakmica zaredom, rekao je Mladen Petrić za Goal.com. Njegov gol za HSV odlučio je pobjednika u derbiju s Bayernom, a Mladen je u ovoj sezoni glavna napadačka snaga Hamburžana.
- Ne razmišljam o budućnosti i kako dugo ću ostati ovdje. Imam još jako puno za postići u HSV-u. U ovom trenutku sve izgleda odlično. Momčad je dobra, igramo sjajno, a ja sam u odličnoj formi. Želimo dokazati da možemo biti uspješni na svim poljima - priča Petrić.
Od odlaska Ivice Olića hrvatski je napadač dobio potpunu slobodu u igri, a HSV odlično stoji u Bundesligi, a igra i Europsku ligu. Jedina mrlja je ispadanje iz Kupa.
- Želimo pobjeđivati u prvenstvu i Europi. Pokazali smo za što smo sposobni u utakmici s Bayernom pa sada moramo samo tako nastaviti. Ipak, imali smo i nekoliko loših utakmica. Velike momčadi se razlikuju od malih po pobjedama u nizu. Moramo nastaviti pobjeđivati - završio je napadač hrvatske reprezentacije. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marina5000 01.10.2009.

    piše na bildu da su petriča htjeli u liverpoolu prošlu zimu a i da ga žele u juventusu, i misle da će otići iz hsv-a

  • appice 01.10.2009.

    Ajmo sad još godinu dana pisat o tome kako je Petrić zabio krumpir Bayernu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare