To je to što me zanima!

Petrolul prekinuo niz pobjeda, Zoran Zekić slavio je u debiju

Protivnici Dinama i Rijeke u 4. pretkolu Europske lige imali su polovičan uspjeh u subotnjim utakmicama domaćih prvenstava. Petrolul je remizirao, a Šerif pobijedio
Vidi originalni članak

Dok su "modri" pobjednički najavili prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige, njihovom protivniku Petrolulu to nije uspjelo. U utakmici četvrtog kola rumunjskog prvenstva žuti su remizirali na domaćem terenu protiv Rapida iz Bukurešta (0-0).

Prva je to utakmica u novoj sezoni prvenstva u kojoj momčad trenera Răzvana Lucescua nije pobijedila, pa je vodeću poziciju lige morala prepustiti stopostotnoj Steaui.

Uspješniji su bili protivnici Rijeke, nogometaši moldavskog Šerifa koji su u debiju na klupi hrvatskog trenera Zorana Zekića dobili Costuleni 1-0. Jedini gol na utakmici postigao je Ricardinho u 34. minuti.

- Bila je to psihološki vrlo važna utakmica. Momčad je bila u teškom stanju, ali vjerujem da se to može promijeniti tako da u dobrom raspoloženju dočekamo utakmicu protiv Rijeke. Jako je dobro poznajem, igrao sam nekada tamo - rekao je Zekić nakon utakmice.

Nakon nepotpunog četvrtog kola moldavskog prvenstva Šerif se nalazi na trećem mjestu ljestvice sa sedam osvojenih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • teletubiess 17.08.2014.

    Nadam se da će Dinamo uspjeti proći Rumunje.

  • 17.08.2014.

    Dinamo bi mogao i morao proći,Rijeka također.

  • strmi007 17.08.2014.

    Dinamo prolazi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare