To je to što me zanima!

Petrović: Ne kiksamo i sve je sjelo na svoje mjesto

Još jedan loš vikend hrvatske košarke u NLB ligi spasili su tek Zadrani, koji su protiv Hemofarma dobili šestu utakmicu u nizu
Vidi originalni članak

Košarkašima Cibone igranje na dva fronta ove je godine dosta problematično pa su kiksevi u NLB ligi sve češći. Ovaj put “pali” su kod Geoplin Slovana (85-81), što im je tek drugi poraz od Ljubljančana u 11 utakmica. Splićani su pali u Novom Sadu kod Vojvodine (75-65), a za poptunu pobjedu ljubljanskih klubova nad zagrebačkima pobrinula se Union Olimpija, koja je svladala Zagreb CO u Trnskom 98-85 i nanijela “mravima” sedmi poraz u nizu.
No Zadar igra u velikoj formi, dobio je šesti put zaredom u regionalnoj ligi.
- U solidnom smo stanju, dobro igramo već 2-3 tjedna, ne kiksamo, sve sjeda na svoje mjesto. Sve bolji je i Stallworth, koji je donedavno bio upitan - kaže Aco Petrović, koji je u pobjedi nad Hemofarmom (78-65) prvi put dao priliku 16-godišnjem Toniju Prostranu.
- Dugo trenira s prvom momčadi i napredovao je. Dok je igrao, rezultat nije padao, publika ga je bodrila. Može izrasti u još jednoga dobroga zadarskog igrača - uvjeren je trener Zadra.

TABLICA NLB LIGE
1. Partizan Igokea  11-1
2. Crvena zvezda  9-3
3. Zadar  9-3
4. Hemofarm STADA  7-5
5. Union Olimpija  7-5
6. Cibona  7-5
7. Budućnost  6-6
8. Vojvodina Srbijagas  6-6
9. FMP  5-7

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare