To je to što me zanima!

Petrović: Srpski nam lobi hoće oduzeti završni turnir

Nakon trijumfa protiv FMP-a zadarski košarkaši nadaju se Final Fouru NLB-a u Jazinama. No trener Petrović sumnja u takav rasplet
Vidi originalni članak

Zna Vujošević jako dobro koliko je Zadar jak u Jazinama. Cijelo vrijeme smo glavni favorit za organizaciju Final Foura, a sad odjednom više nema favorita, okomio se trener košarkaša Zadra Aco Petrović na kolegu iz Partizana, koji smatra da se završni turnir mora igrati u Beogradu, a ne u Jazinama.
- Srpski lobi će sigurno utjecati na odluku i ovako kolebljivog vodstva NLB lige - uvjeren je Petrović.
Hrvatski doprvak Final Four je izborio nakon triju teških utakmica protiv FMP-a:
- Bio je to doista jak protivnik. Njihove treninge posljednjih mjesec dana vodi Božo Maljković, a to mnogo govori.
Zadar će u polufinalu igrati protiv još jednoga srpskog predstavnika, Hemofarma.
- Uvjerljivo smo ih dobili dva puta. Favoriti smo, a ako se bude igralo u Jazinama, i naslov je vrlo realan - zaključio je Aco.

BREWERA NAZVAO CRNIM MAJMUNOM
Nakon treće utakmice Zadra i FMP-a u Jazinama razigravač domaćina Corey Brewer novinarima je ispričao kako ga je na parketu na rasnoj osnovi vrijeđao suparnički košarkaš Dragan Labović rekavši mu na engleskom jeziku “Black Monkey”. (vl)


RADULJICA POPUT MILANA GUROVIĆA
Navijače Zadra najviše su isprovocirala četiri “s” na tenisici Miroslava Raduljice. Još tijekom utakmice domaćin je upozorio delegata na sporni detalj i Raduljica više nije smio na parket. Vrlo vjerojatno vodstvo lige dodatno će oštro kazniti igrača FMP-a. (jk)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vlado bud 30.03.2008.

    a sjecate se jos cice GURKETA ! NEKA NEKA U STRAHU SU VELIKE OCI !

  • zadroo 30.03.2008.

    ne bi oni normalno mogli dobiti pička im matrerina poludia sam jučer u dvorani, kutiju cigara sam popušia. ŠAMPIONI ! ! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare