To je to što me zanima!

Phelps, Bolt i Ronaldo kao kandidati za trofej Laureus

Uz njih trojicu, nominirani su i Nadal, Hamilton i Rossi, dok se u ženskoj konkurenciji u borbi za nagradu, Isinbajeva, Vonn, Rice i Venus
Vidi originalni članak

Organizatori prestižne sportske nagrade Laureus objavili su nominirane za 2009. godinu. Zanimljivo je kako u konkurenciji za najboljeg sportaša svijeta nema pobjednika iz prošle četiri godine, švicarskog tenisača Rogera Federera.
Među kandidatima za nagradu nalaze se Usain Bolt (atletika), Michael Phelps (plivanje), Lewis Hamilton (Formula 1), Rafael Nadal (tenis), Cristiano Ronaldo (nogomet) i Valentino Rossi (motociklizam).
Za najbolju sportašicu svijeta kandidirat će Lindsey Vonn (skijanje), Tirunesh Dibaba (atletika), Jelena Isinbajeva (atletika), Lorena Ochoa (golf), Stephanie Rice (plivanje) i Venus Williams (tenis).
Nominirane su izabrali međunarodni sportski novinari, a pobjednika će iznjedriti Laureusova sportska akademija. Nagradu najbolje sportašice u 2008. godini ponijela je belgijska tenisačica Justine Henin.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ASSHR 17.04.2009.

    dajte nijedan nije zasluzio to osim mozda Bolta. kaj onaj mali napusenac koji je sve dobio na taci. a mozda i nas zlatni paraolimpijac gospodin Kralj. pozdravi njemu i njegovoj obitelji. vi ste nas pobjednik. svaka cas.

  • casio 17.04.2009.

    Ne mojte biti smješni.Phelps i kraj.Tko to može ponoviti.

  • nitron 17.04.2009.

    Bravo C. Ronaldo, careee.

Komentiraj...
Vidi sve komentare