To je to što me zanima!

Phelps uhićen nakon opasne vožnje u alkoholiziranom stanju

Čovjek s najviše olimpijskih odličja vozio dvostruko brže od dopuštenog, prelazio preko dvostruke pune linije, a kada ga je zaustavila policija bio je vidno pijan...
Vidi originalni članak

Najbolji olimpijac svih vremena, američki plivač Michael Phelps uhićen je zbog opasne vožnje u pijanom stanju u Baltimoreu, objavila je policija. 

Čovjek s najviše olimpijskih odličja u popodnevnim je satima vozio dvostruko brže od dopuštenog, prelazio preko dvostruke pune linije, a kada ga je zaustavila policija bio je u vidno alkoholiziranom stanju

Američka je policija objavila kako je osvajač čak 22 olimpijske medalje, od čega čak 18 zlatnih, surađivao i nije radio probleme zbog čega je pušten nakon nekoliko sati. 

Phelps se nakon Olimpijskih igara u Londonu umirovio, no ove se godine vratio plivanju. Spomenimo i kako je 'Baltimore Bullet' kako ga često zovu u Americi, prije deset godina napravio istu stvar kada je osuđen na 18 mjeseci uvjetne kazne, a 2009. godine objavljena je fotografija na kojoj slavni Amerikanac uživa marihuanu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • skejt u snijegu 30.09.2014.

    dont drink and drive, take a joint and fly !!!

  • _l_ 30.09.2014.

    ne zna dobro plivat pa se nagutao vode iz bazena

  • Doolby 30.09.2014.

    pa normalno, dojadila mu voda pa je prešao na neš' bolje:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare