To je to što me zanima!

Phila i Portland pobijedili kod kuće i izborili sedmu utakmicu

Philadelphia 76ersi su na domaćem parketu sa 112-101 bili bolji od Toronto Raptorsa ,a Trailblazersi su također kod kuće pobijedili Denver Nuggetse 119-108 pa će u oba susreta odlučivati sedma utakmica
Vidi originalni članak

Ljubitelji najbolje košarkaške lige dobili su još dvije utakmice za uživanje jer su 76ersi i Trail Blazersi pobjedama izjednačili seriju (3-3) i izborili 'majstorice'! Obje su momčadi igrale kod kuće i pred svojim gledateljima osigurale mogućnost prolaska u finale konferencije.

Butler vodio Philadelphiju do pobjede

Toronto Raptorsi mogli su do finala istočne konferencije, ali ni odlični Kawhi Leonard ovaj im put nije pomogao jer su izgubili 112-101. Od samog su početka terenom zagospodarili Sixersi i na Butlerov te Simmonsov pogon do kraja treće četvrtine osigurali dovoljnu prednost kako bi u zadnju četvrtinu mogli ući bez strepnje od mogućeg preokreta.

Joel Embiid još se uvijek bori s posljedicama bolesti, ali iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje. Zabio je 17 poena uz 12 skokova, uz loš postotak šuta od 35.7% (5/14). No, potegnuli su zato Butler i Simmons - Jimmy je zabio 25 poena uz šest skokova i osam asistencija, dok je Simmons ubacio 21 koš uz osam skokova i šest asistencija.

Raptorsi se moraju utješiti činjenicom kako će prolazak u finale konferencije moći izboriti pred svojim navijačima.

McCollum i Lillard kombinirano imali 62 poena

U drugom polufinalu Zapada Portland Trail Blazersi nisu dopustili Denveru da budu bolji od njih ni u jednoj četvrtini te su na kraju slavili 119-108. Momčad su već standardno predvodili odlični CJ McCollum i Damian Lillard. CJ je zabio 30 poena uz šest skokova i tri asistencije, dok je Lillard zabio 32 poena uz tri skoka i pet asistencija.

Opet je odličan bio i Rodney Hood koji je s klupe zabio 25 poena uz četiri skoka. Kod gostiju je Nikola Jokić bio na pragu triple-doublea s zabijenih 29 poena uz 12 skokova i osam asistencija, dok je Jamal Murray zabio 24 uz deset skokova i pet asistencija.

Sedma utakmica igra se u nedjelju, 12. svibnja u Denveru.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Sumpy7 10.05.2019.

    Zasto nitko ne spominje opet veliku tekmu Lillarda? Bolje da se njega spominje nego robertsona i harrisa hehehe.

  • Armin van Buuren 10.05.2019.

    Embiid 36 minuta na parketu,Phila ostvari +40 ,a meč završi sa +11(znam da je na kraju došlo do tog opuštanja gdje su izgubili 10-ak razlike,ali i dalje je prevelika razlika).Gledam tečajeve za večerašnju utakmicu Houstona i Golden Statea i na Houston mizernih 1.30,zbilja čudno je tako nešta vidjeti koliko se podcijenjuju Warriorsi bez Duranta.Kada već njega spominjem,tokom jučerašnjeg dana je izašla informacija da sigurno propušta ostatak ove serije sa Houstonom(neki su to jučer u komentarima i tvrdili i izgleda da u bili u pravu)iako je meni i dalje čudno da ako dođe do te 7. utakmice ga neće forsirati jer za Warriorse je ovo zapravo finale zapada,a neki bi rekli i finale prije finala općenito....vidjeti ćemo.Usput,već zaboravljeni Lakersi muku muče sa pronalaskom trenera,iako je bilo govora da će ih Lue gotovo pa sigurno preuzeti,na kraju ih je i on odbio ;)

  • Puyol05 10.05.2019.

    kakva majstorica jedva čekam

Komentiraj...
Vidi sve komentare