To je to što me zanima!

Piksi uživa na Jadranu: Izbornik Srbije ljeto provodi u Dalmaciji

Hvala prijateljima i obitelji Smiljana Jaleta na gostoprimstvu i lijepom druženju, napisao je Piksi uz fotografiju koju je objavio na Instagram priči. Posjetio je napušteno selo u blizini Drniša
Vidi originalni članak

Izbornik srpske nogometne reprezentacije, Dragan Stojković Piksi (58), provodi ljeto u Dalmaciji. Strateg 'orlova' jedan je od mnogih koji su tijekom ljetnih vrućina osvježenje našli u hrvatskoj obali. Tamo puni baterije i odmara. 

Stojković je na Instagram profilu objavio fotografiju s odmora. 

POGLEDAJTE VIDEO Legendu srpskog nogometa su pitali koji je veći klub, Hajduk ili Dinamo. Evo što je odgovorio

- Posjet selu Baljci (Dalmacija) i obilazak crkve sv. Jovana Krstitelja. Hvala prijateljima i obitelji Smiljana Jaleta na gostoprimstvu i lijepom druženju - napisao je Piksi uz fotografiju koju je objavio na Instagram priči.

Piksi je legenda jugoslavenskog nogometa, a izbornik Srbije je od 2021. S 'orlovima' je izborio plasman na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje su ispali u grupnoj fazi.

KREĆU KVALIFIKACIJE ZA EP Piksi se ispričao za nastup na SP-u, Srbija ostaje bez igrača Liverpoola? 'Nije još odlučio'

Trenutno uživa u selu Baljci koji su blizu Drniša. Radi se o napuštenom selu u kojem su Srbi prije rata predstavljali 96 posto stanovništva. Piksi je obišao crvku svetog Jovana Krstitelja, koja je sagrađena u 18. stoljeću i obnovljena 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Zagreb1976 21.07.2023.

    Čovjek došao među svoje ništa čudnog 😂😂😂

  • tgar 21.07.2023.

    Kao trener i kao čovjek je nula, samo ego ostao od njega kao igrača

  • ČA!! 21.07.2023.

    Svoj na svome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare