To je to što me zanima!

Pilić zaplakao zbog Đokovića na RTS-u: Novače, i meni je teško...

Nitko nije osvojio devet puta Australian Open, to je jedino Novak napravio. On se osjeća fantastično u Australiji i sigurno da će, ako se bude osjećao dobro, osvojiti deseti naslov tamo, smatra Pilić
Vidi originalni članak

Neću biti subjektivan, Novak je za mene najbolji svih vremena. Novače, glavu gore, i meni je teško, rekao je kroz suze bivši hrvatski tenisač i legendarni trener Nikola Pilić (82) nakon poraza Đokovića u finalu US Opena. 

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Boban slavili na Wembleyju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković nije uspio izboriti 21. titulu u karijeri u New Yorku, a u tome ga je spriječio Rus Daniil Medvjedev (25) koji ga je pobijedio nakon dva sata i 18 minuta s  6-4, 6-4, 6-4 te osvojio prvi Grand Slam u karijeri. 

Pilić je jedan od najzaslužnijih za Novakovu karijeru, a otkrio ga je kao dijete te ga preuzeo pod svoje i počeo s njime trenirati. I brojni drugi stručnjaci šokirani su Đokovićevim porazom, ali Pilić vjeruje da će povijest ispisati već u siječnju iduće godine na Australian Openu. 

- Nitko nije osvojio devet puta Australian Open, to je jedino Novak napravio. On se osjeća fantastično u Australiji i sigurno da će, ako se bude osjećao dobro, osvojiti deseti naslov tamo. Ja sam siguran da su ambicije Novaka velike. Mlađi je od Nadala i Federera i siguran sam da će prije ili kasnije osvojiti 21. titulu. Ali, samo da vam kažem, to nije bitno. Onog trenutka kad je Đoković osvojio posljednji Wimbledon, stavio sam sve na stol i došao do toga da je u pet različitih komponenata najbolji na svijetu - rekao je Pilić koji je kao trener osvojio Davis Cup s Njemačkom. 

Kako je Pilić, koji je kao trener osvojio Davis Cup s Njemačkom, pustio suzu tijekom uključenja u RTS možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Karlo Marić 23.09.2021.

    Medvedev više navijača imao u nas u Hrvatskoj nego u Rusiji.

  • Maric Ivo 21.09.2021.

    E moj Niko i tebe jos manje cijenim od ovog Djokovica,navijao sam svim srcem za Medvedeva i uvijek sam bio protiv njega jer je gori od Vucica.

  • Karlo Marić 15.09.2021.

    Nek je izgubio,bas mi je drago,draze mi je to nego da je Hrvat osvojio GS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare