To je to što me zanima!

Pipe Smajlagić 'ukrao' bod Zagrebu: Sami smo si krivi

Rukometaši Zagreba odigrali su 26-26 s Bosnom u Sarajevu i u drugom kolu izgubili prvi bod u Ligi prvaka ove sezone. A plan baš i nije bio takav...
Vidi originalni članak

Teškom mukom Zagreb se nekako dokopao gola prednosti i lopte 1:10 minuti deset sekundi prije kraja, ali ni to na gostovanju u Sarajevu nije bilo dovoljno. Kopljar je loše pucao i dao šansu Bosni, koja je to i iskoristila. Mostarac Karačić, bivši igrač aktualnog hrvatskog drugoligaša Đakova, pedeset sekundi prije kraja zabio je iz sedmerca svoj deveti gol i donio Bosni bod. Jer šanse više nije bilo. U posljednjim sekundama Bosna je radila faule, suci nisu zaustavljali vrijeme i ode bod u vjetar...
- Ma, sami smo krivi za ovo - ljutito je rekao trener Nenad Kljaić nakon neočekivanog remija u Sarajevu.
- Već tri dana upozoravam igrače da će biti problema ne uđemo li u utakmicu kako treba i baš se to dogodilo. Da smo igrali kako znamo od početka, odvojili bismo se na sigurnu razliku i ne bismo dozvolili sucima da odlučuju o konačnom ishodu. Ponavljam, sami smo si krivi, osvetio nam se pristup "lako ćemo" - dodao je Kljaić.
U Constanti je imao sjajnog Šegu i fenomenalnog Vukića. I ovoga puta Marin Šego je branio odlično (17 obrana), Vukića je s devet komada zamijenio Štrlek, ali nije to bilo to. Svih šezdeset minuta Zagreb se mučio, nikako se nije mogao odvojiti, a prokockali su i dva gola prednosti tri minute prije kraja.
- Nismo ušli sa 100 posto snage, promašili smo nekoliko zicera i to nam se obilo o glavu - svjestan je i Manuel Štrlek, koji zna i da bi ovaj bod u konačnici mogao faliti Zagrebu. za pet dana na redu je gostovanje u Rusiji, kod St. Peterburga.
- Oni su dobili ovu Bosnu i to sve govori. Svako gostovanje u Ligi prvaka je nezgodno i mi moramo u svakoj utakmici moramo biti u najboljem izdanju ako želimo pobjeđivati. S ovakvom igrom nemamo šanse - uvjeren je Štrlek.
Trener Bosne Irfan 'Pipe' Smajlagić napravio je tako Zagrebu prvu štetu u Ligi prvaka ove godine i prije nego su na red došli najteži ispiti. Nakon puta u Rusiju "zagrebaši" će na megdan Ciudad Realu i Flensburgu. A to su pravi izazovi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bosanac eto sad 02.10.2010.

    bi sam na tekmi zagreb loše igrao, a koga ne briga za ovaj sport vozi na drugu stranicu budaletino

  • Nabrijan do srži 02.10.2010.

    A ova bosna puna hrvata sunce ti poljubim..

  • mirni1 02.10.2010.

    ma kog briga ovaj sport a pogotovo ova tekma?

Komentiraj...
Vidi sve komentare