To je to što me zanima!

Pipkao mu djevojku po guzi pa dobio batine u ringu: Nokaut!

Shane Mosley nokautirao je Ricarda Mayorgu. Amerikanac je slavio u šestoj rundi protiv borca iz Nikaragve koji mu je na konferenciji za medije "zašlatao" djevojku
Vidi originalni članak

Shane Mosley pobijedio je Ricarda Mayorgu u boksačkom revanšu. Amerikanac je slavio nokautom u šestoj rundi protiv borca iz Nikaragve. Mosley je od prve minute kontrolirao borbu i zasluženo je slavio.

- Svi su htjeli vidjeti kako se borim i drago mi je da su zadovoljni. Imam brzinu i moć. Dolazim. Znao sam da ću ga nokautirati - rekao je 43-godišnji američki borac , koji je imao poseban motiv protiv Mayorge.

Uoči borbe, borac iz Nikaragve na sve je načine pokušao isprovocirati Mosleya od kojeg je izgubio 2008. godine. Na konferenciji za medije Mayorga je iskoristio šansu i udario djevojku Shanea Mosleya po stražnjici u trenutku dok se sagnula po naočale.

Nastao je kaos, Mosley je nasrnuo na Mayorgu, a zaštitari su spriječili masovnu tučnjavu. Djevojka američkog borca čak je ponudila Mayorgi 10.000 dolara da ga udari u lice, a on je njoj ponudio 25.000 za ponovni pokušaj po guzi...

- Nadam se da će ga Shane razbiti - rekla je tada .

Dragi joj je ispunio želju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • duje912 31.08.2015.

    a ona jadna sva van sebe...ma dajte...primila bi ona obadvojicu...

  • leolee11 30.08.2015.

    haha oscara za najbolji scenarij a njoj zlatnz malinu za glumu ...

  • Dario Rovinj 30.08.2015.

    I ja bi pikao,ali mi je mali pa nemogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare