To je to što me zanima!

Pique: Cesc mi je rekao da sanja povratak u Barcu...

Druženje s Xavijem, Iniestom, Valdesom i sa mnom probudilo je u njemu neopisivu želju da nam se priključi u Barceloni, rekao je G. Pique
Vidi originalni članak

Zadnja tri tjedna u Južnoafričkoj Republici bila su nezaboravna za Cesca Fabregasa. No, ne zbog njegovog učinka na terenu jer pravu priliku nije ni dobio, već zbog druženja s Barceloninim igračima.
Fabregas kao Barcino dijete se povezao s nekolicinom igrača s kojima je igrao u mlađim uzrastima.
- Svaki dan je provodio vrijeme s Xavijem, Iniestom, Valdesom i sa mnom - rekao je Gerard Pique kojemu se Fabregas povjerio da je spreman napustiti Arsenal i krenuti put Nou Campa.
- Znao sam godinama da se Cesc želi vratiti u Barcelonu. No, sad više nije želja, nego nešto što osjeća da mora učiniti - rekao je branič Španjolske i dodao:
- Svjetsko prvenstvo nije ispalo dobrim za Arsenal. Fokusiran je na Španjolsku, ali u srcu nosi Barcelonin dres od sljedeće sezone.
Trener Barcelone Pep Guardiola produžit će ugovor s Kataloncima te će po završetku SP-a krenuti u novu borbu za Fabregasa.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fantimon 04.07.2010.

    Ne idi cesc,u arsenalu si bog a u barceloni ces biti zamjena iniesti i xaviju kao sto si im zamjena i u spanjolskoj

  • deda52 04.07.2010.

    To bi mu bio najpametniji potez.Wenger godinama luta,umjesto da stvori momčad,on je mijenja svake godine.idi da nešto osvojiš,karjera je kratka.

  • juregoga 04.07.2010.

    bolje ti je bježi iz arsenala

Komentiraj...
Vidi sve komentare