To je to što me zanima!

Pique napao Ramosa: Messi je od udarca imao krvi u ustima

Barcelona je u 'el Clasicu' slavila protiv Real Madrida (0-1) golom Ivana Rakitića, a na terenu su opet 'uzavrele strasti' između kapetana dvaju momčadi - Ramosa iz Reala i Messija iz Barcelone
Vidi originalni članak

Leo je imao krvi po ustima, to je bila agresija, rekao je Gerard Pique nakon starta Sergija Ramosa na Lionelu Messiju. Sudar kapetana na 'el Clasicu' umalo je eskalirao u nešto više, ali strasti su se smirile u zadnji čas.

- Intenzitet ne treba ni spominjati. Družim se s igračima Reala, ali na terenu smo rivali jer branim svoje boje. Kad utakmica završi opet kreće sve po starom, ali do onda smo rivali - objasnio je stoper Barcelone. 

Pred sam kraj utakmice izgledalo je kao da Messi malo šepa što je uplašilo navijače Barcelone. Ali trener Ernesto Valverde poručio je kako nema razloga za strah.

- Messi je dobro. Odigrao je odličnu utakmicu i ostavio odličan utisak. On je na neki način 'izvanzemaljac' jer se svaki put kad uzme loptu dogodi nešto neočekivano - kratko je poručio strateg katalonske momčadi.

Ovom su pobjedom igrači Barcelone napravili još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka jer su iz utrke izbacili Real, dok ih još eventualno može stići Atletico Madrid koji ima 50 bodova, odnosno 10 manje (60) od vodećih Katalonaca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • the devil 03.03.2019.

    Opet te curice i španjolske sapunice... Zlo mi je više!!

  • danijel23 03.03.2019.

    Najodvratniji klubovi na svijetu, messi nikad nece biti najveci u povijesti kao i Ronaldo kraj legendi poput ronalda brazil, Ronaldinha i maradone

  • danijel23 03.03.2019.

    Kme

Komentiraj...
Vidi sve komentare