To je to što me zanima!

Pirlo nahvalio Tudora: On je moj izbor, savršen za nas...

Želim uvesti entuzijazam kojeg je možda nedostajalo u posljednjem razdoblju. Želim proaktivan nogomet. Momcima sam rekao dvije stvari, rekao je Pirlo na predstavljanju...
Vidi originalni članak

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo (41) inzistirao je na dolasku Igora Tudora (42), a u tome je i uspio. Nakon nekoliko dana pregovora, Tudor je prošli petak raskinuo ugovor s Hajdukom, u ponedjeljak došao na liječnički pregled, a danas je Juve predstavio novog trenera i njegov stručni stožer.

Pirlo je za pomoćnika htio trenera koji zna kako se diše za Juventus, a želja mu se ispunila. Na službenoj presici legendarni nogometaš je nahvalio hrvatskog stručnjaka.

- On je moj izbor. Trebam iskusnog pomoćnika koji je prije bio trener, također bivšeg nogometaša i bivšeg braniča koji je prije svega imao osobnost u svlačionici i na terenu. Osim toga, igrao je za Juventus, tako da je savršena osoba za nas - kazao je on za Tudora.

Sad već bivši trener Hajduka Igor Tudor (42) prvo je po dolasku morao obaviti testiranje na virus, kao i Pirlo te svi ostali članovi stožera, a onda su se mogli baciti na posao i planiranje priprema. 

- Želim uvesti entuzijazam kojeg je možda nedostajalo u posljednjem razdoblju. Želim proaktivan nogomet. Momcima sam rekao dvije stvari. Uvijek morate htjeti imati loptu kod sebe, čak i odmah kad je izgubite. I to trebate učiniti brzo. To su dvije stvari u koje vjerujem - kazao je Pirlo.

Jučer su on i njegov stručni stožer prvo morali obaviti liječnički pregled, a navijači su ih dočekali ispred klupskog kampa. Iako ga nije bilo od 2007. godine, navijači i dalje pamte Tudora. Htjeli su se fotografirati s njim, a neki su dobili i autogram. Splitski trener tako se vratio u klub u kojem je proveo osam godina. Došao je u Juve 1999. godine, a otišao 2007. Ukupno je odigrao 174 utakmice i osvojio dvije Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 26.08.2020.

    Neka mu je sa srećom,meni je ko navijaču Hajduka drago što je otišao

  • 25.08.2020.

    Normalno nije uspio jer je to hajduk i tesko ce bilo tko😂😂😂

  • 25.08.2020.

    Tuše prevara hajducka, možda kao pomoćnik i bude dobar vidjet ćemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare