To je to što me zanima!

Pirlo: Vrlo sam pozitivan uoči Hrvatske, a Luka je sjajan igrač

Nakon prve utakmice sa Španjolskom postali smo svjesniji naše snage. Vrlo sam pozitivan oko iduće utakmice s Hrvatskom, ali i oko cijelog prvenstva, rekao je Pirlo
Vidi originalni članak

Andrea Pirlo iza sebe ima sjajnu sezonu, s Juventusom je osvojio naslov prvaka. Želi je učiniti još boljom, osvajanjem Eura. Nakon boda protiv Španjolske 'puca' od samopouzdanja.

- Nakon prve utakmice postali smo svjesniji naše snage. Vrlo sam pozitivan oko iduće utakmice s Hrvatskom, ali i oko cijelog prvenstva - rekao je Pirlo na press konferenciji uoči večerašnje utakmice:

- Reprezentacija je potpuno nova, obnovljena, koja želi pobjedu u svakoj utakmici. Mislim da ćemo pružiti mnogo zadovoljstva svojim navijačima.

Iako su mu 32, Pirlo je glavni talijanski igrač i jedan od najboljih veznjaka svijeta. Protiv 'furije' je sjajni asistirao za gol. Bilić je svejedno ustvrdio kako je Modrić bolji od njega.

- Čuo sam za tu Bilićevu izjavu, da vam budem iskren, Modrić je sjajan igrač - rekao je bez dodatnih objašnjenja. 

Njemu je svejedno tko će igrati u vrhu napada.

- Imamo različite tipove napadača, ali trener će odlučiti. Ne znam zašto su svi napali Marija Balotellija nakon prve utakmice. On je sjajan i može donijeti prevagu. 

Za kraj je još jednom ponovio kako vjeruje u ovu Italiju.

- Na Euru 2004. imali smo sjajnog Vierija, Del Piera, Tottija, ali nije išlo. Prije četiri godine nismo imali sreće protiv Španjolske u četvrtfinalu (op.a. izgubili nakon penala). Sada imamo razloga razmišljati o velikom uspjehu. Prava smo momčad.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hrvat123 14.06.2012.

    Dokažimo im da ćemo pokorit Europu!!!!!Samo naprijed Vatreni!!!

  • doktor07 14.06.2012.

    pirlo je prejak. vjerojatno najbolji na svojoj poziciji unazad 10-ak godina. ali nadam se da će večeras malo zakazati i da ćemo to iskoristiti. ajmooooooooooooo

  • RozaCeta-kolloch 14.06.2012.

    to vam je jucer dokazao najbolji svjetski igrac Ronaldo koliko god ima on kvalitete nije imao srece pa se tako nadam da ce biti i sa Talijanima !!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare