To je to što me zanima!

Pivarić: Nedostajalo je sreće, možemo biti ponosni na sebe

Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, trenutak dekoncentracije je presudio i izgubili smo, a mislim da smo zaslužili više, rekao je Marko Rog nakon poraza...
Vidi originalni članak

Velika šteta, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Imali smo posjed, dobro igrali, pogodili dvije stative, a na kraju smo bili kažnjeni. Ipak, možemo ponosni otići s terena, izjavio je kapetan Dinama Domagoj Antolić nakon što je Dinamo pretrpio drugi uzastopni poraz u Ligi prvaka, ovaj put od Olympiakosa na Maksimiru (1-0).

- Znali smo da ćemo imati šanse na svom terenu, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Mi smo i dalje autsajderi u ovoj utakmici i sve što napravimo u Pireju bit će jako dobro za nas - dodao je Antolić.

Rog: Pokazali smo da možemo igrati sa svima

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, trenutak dekoncentracije je presudio i izgubili smo, a mislim da smo zaslužili više. Pokazali smo da možemo igrati sa svima, da smo dobra momčad, ali na našu nesreću nismo uspjeli iskoristiti prilike koje smo imali, a oni jesu - rekao je Marko Rog, koji je nešto prije Olympiakosova gola pogodio stativu.

- Nadamo se da im možemo uzvratiti u Pireju. Znamo da je odlična atmosfera na njihovu stadionu i vjerojatno će biti teže nego tu, ali idemo pokušati ponoviti ovakvu igru i nadati se da im možemo parirati - dodao je.

Pivarić: Možemo biti ponosni na svoje izvedbe

Josip Pivarić pokušao je okrenuti stvari na pozitivno.

-  Čestitam svojoj momčadi na fantastičnoj utakmici i borbenosti. Bili smo jako kompaktni, usuđujem se reći da smo bili bolji nego protiv Arsenala. Naravno, to ovisi o protivniku, siguran sam da smo zaslužili tri boda - rekao je Pivarić pa dodao:

- U najavi utakmice govorio sam o tome kako je Olympiakos favorit na papiru, ali ne pobjeđuje uvijek favorit. Mi smo danas bili bolji, ali ne pobjeđuje uvijek bolji. Nedostajalo je sreće, trenutačno sam dosta uzrujan i jako žalim za ovom utakmicom jer mislim da smo zaslužili puno više.

Za dodatnu lošu vijest po modra nadanja u proljeće u Europi pobrinuo se Arsenal pobijedivši Bayern 2-0 u Londonu.

- Neću se zamarati bodovnim kombinacijama. Možemo biti ponosni na svoje izvedbe u Ligi prvaka, nadam se da ćemo nastaviti i u sljedećim utakmicama, naravno, izuzev rezultata i izvući nešto više - zaključio je Pivarić za ArenaSport.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Mozak 21.10.2015.

    Da Plivariću, zaslužili ste više...golova u svojoj mreži !

  • strmi007 21.10.2015.

    kad ona rupa na golu brani

  • bbbbbrrrrr 21.10.2015.

    hahha cuj ovih pokatolicenih srba s juga, kompleksi sto vjerovatno vise u svom životu nećete doživit da vam vas FK hajduk igra ligu prvaka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare