Obavijesti

Sport

Komentari 71

Pivarić: Nedostajalo je sreće, možemo biti ponosni na sebe

Pivarić: Nedostajalo je sreće, možemo biti ponosni na sebe
1

Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, trenutak dekoncentracije je presudio i izgubili smo, a mislim da smo zaslužili više, rekao je Marko Rog nakon poraza...

VIDEO

Velika šteta, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Imali smo posjed, dobro igrali, pogodili dvije stative, a na kraju smo bili kažnjeni. Ipak, možemo ponosni otići s terena, izjavio je kapetan Dinama Domagoj Antolić nakon što je Dinamo pretrpio drugi uzastopni poraz u Ligi prvaka, ovaj put od Olympiakosa na Maksimiru (1-0).

- Znali smo da ćemo imati šanse na svom terenu, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Mi smo i dalje autsajderi u ovoj utakmici i sve što napravimo u Pireju bit će jako dobro za nas - dodao je Antolić.

Rog: Pokazali smo da možemo igrati sa svima

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, trenutak dekoncentracije je presudio i izgubili smo, a mislim da smo zaslužili više. Pokazali smo da možemo igrati sa svima, da smo dobra momčad, ali na našu nesreću nismo uspjeli iskoristiti prilike koje smo imali, a oni jesu - rekao je Marko Rog, koji je nešto prije Olympiakosova gola pogodio stativu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadamo se da im možemo uzvratiti u Pireju. Znamo da je odlična atmosfera na njihovu stadionu i vjerojatno će biti teže nego tu, ali idemo pokušati ponoviti ovakvu igru i nadati se da im možemo parirati - dodao je.

Pivarić: Možemo biti ponosni na svoje izvedbe

Josip Pivarić pokušao je okrenuti stvari na pozitivno.

-  Čestitam svojoj momčadi na fantastičnoj utakmici i borbenosti. Bili smo jako kompaktni, usuđujem se reći da smo bili bolji nego protiv Arsenala. Naravno, to ovisi o protivniku, siguran sam da smo zaslužili tri boda - rekao je Pivarić pa dodao:

- U najavi utakmice govorio sam o tome kako je Olympiakos favorit na papiru, ali ne pobjeđuje uvijek favorit. Mi smo danas bili bolji, ali ne pobjeđuje uvijek bolji. Nedostajalo je sreće, trenutačno sam dosta uzrujan i jako žalim za ovom utakmicom jer mislim da smo zaslužili puno više.

Za dodatnu lošu vijest po modra nadanja u proljeće u Europi pobrinuo se Arsenal pobijedivši Bayern 2-0 u Londonu.

- Neću se zamarati bodovnim kombinacijama. Možemo biti ponosni na svoje izvedbe u Ligi prvaka, nadam se da ćemo nastaviti i u sljedećim utakmicama, naravno, izuzev rezultata i izvući nešto više - zaključio je Pivarić za ArenaSport.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u