To je to što me zanima!

Pivom na Giričeka: Ma, žao mi je gospodina koji ju je bacio

Cibona je doživjela najteži domaći poraz od Partizana ikad. U punoj dvorani Dražen Petrović Beograđani su slavili 85-55. Najbolji igrač Cibone bio je novopridošli Giriček
Vidi originalni članak

Draženov dom prvi je put ove sezone bio rasprodan, vratio se nekadašnji junak Gordan Giriček, vratile su se Cibonete, a službeni spiker pošteno se umorio čitajući imena sponzora. Sve je bilo spremno za feštu, za pobjedu protiv Partizana, koji je nakon finala NLB lige i Kecmanove trice sa sirenom ostao dužan zagrebačkoj publici. No umjesto toga, Cibona je doživjela najteži domaći poraz od “crno-belih” u povijesti. I umjesto ovacija s tribina se čulo “igrajte, p...ri”. A taj Giriček, koji nije igrao sedam mjeseci, bio je prvo ime cibosa s 13 koševa.

- Prelako smo izgubili. Ova mlada momčad mora se naučiti nositi s pritiskom. Ali nema očajavanja. Kad uhodanoj momčadi dodaš dva igrača, to puno znači. Siguran sam da ćemo već za sljedeću utakmicu (protiv Hemofarma, 5. siječnja) biti u puno boljoj formi - rekao je Giriček, kojeg je malo iznenadio i doček publike. Na predstavljanju se čuo poneki zvižduk ali, sve u svemu, prilično ravnodušno. Iz takve je atmosfere iskočila samo jedna čaša piva koja je uletjela na parket.

- Žao mi je gospodina koji ju je bacio jer je morao kupiti novu - cinično je prokomentirao Gira, koji se nakon utakmice, kaže, fizički osjećao bolje nego što je očekivao nakon duge stanke.

Radulović: Ne bojim se otkaza, trebam vrijeme

Po tko zna koji put ove sezone kao kapetan se moram ispričati publici. Partizan nam je pokazao kako se igra košarka, rekao je neraspoloženi Bojan Bogdanović.

- Otkaz? Ne, ne bojim se otkaza. Ne može se u dva dana promijeniti cijela slika momčadi - kaže trener Zdravko Radulović.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rođin rođo1 29.12.2010.

    moj gira kao prvo ukrao si ljudima BOŽIĆNICU,kao drugo da sam na tvom mjestu bilo bi me sram otvorit usta,a kamo li bilo šta reći.doživit poraz od partizana -30 pa to je stvarno jadno i bijedno.

  • mkirilenko 29.12.2010.

    Ovo je realan rezultat. ova cibona je jednostovno igrački preslaba za išta bolje. Uz to su igrači, treneri i svi ostali isfrustrirani zbog svih sranja u klubu. Ne možeš očekivati da će jedan Bogdanović sam igrati. Prošle godine mu je bilo puno lakše uz Tomasa i Gordona, koji su sjajni igrači jedan na jedan i prodorima su mu otvarali šuteve koje je on redovito zabijao. Isto tak, lani je unutarnja linija bila puno opasnija u napadu pa je opet Bojan tu profitirao kroz otvorene šuteve, jer budimo realni on je zasad samo odličan šuter i dobar obrambeni igrač, na prodoru još uvijek nije dovoljno agresivan. Teško on može, ako ga čuva dobar i agresivan igrač išta napraviti bez pomoći suigrača i zato je dobro što je Gira došao. Ako će Giriček ući u solidnu formu, Bogdanoviću će biti puno lakše jer Gira traži prodore više nego šut, odmah će i Cibona igrati bolje u napadu, ali veći problem je što igraju smiješnu obranu, odnosno ova Cibonina unutarnja linija ne može braniti apsolutno nikoga, niti zatvoriti dobro obrambeni skok

  • NAJFUG 29.12.2010.

    Pošaljite poruku i dobit ćete naše prognozirane parove, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

Komentiraj...
Vidi sve komentare