To je to što me zanima!

Pjaca bi u velikoj trampi mogao u Milan, zainteresiran i Everton

Marko Pjaca u velikoj bi razmjeni mogao završiti u Milanu, dok će u drugom smjeru Leonardo Bonucci. No za Pjacu je zainteresiran i Everton, a u prvom redu stoji i Fiorentina
Vidi originalni članak

Dolazak Cristiana Ronalda u Juventus dovest će do velikih promjena u napadu 'stare dame', javljaju talijanski mediji. U prvi mah posumnjalo se kako bi klub mogao napustiti Mario Mandžukić, no uskoro je postalo jasno da je Mandžo siguran, a da se 'crno-bijeli' namjeravaju riješiti skupocjenog utega u liku Gonzala Higuaina.

Višak je postao i Marko Pjaca (23) kojem je primarna pozicija upravo ona na kojoj gospodari veličanstveni Portugalac i hrvatski reprezentativac morat će potražiti novi klub. Kroz posudbu ili trajni transfer treba tek vidjeti. Za Pjacu su zainteresirani brojni talijanski klubovi, a danas se pojavila informacija da bi Marko mogao biti uključen u veliku trampu na relaciji Milan - Juventus.

U redove 'stare dame' trebao bi se vratiti stoper Leonardo Bonucci, dok još ostaje otvoreno tko će otići u suprotnom smjeru. Zadnja dva dana najizglednije je bilo da će to biti Gonzalo Higuain, no sada se čini kako će na San Siro ipak Marko Pjaca zajedno s Caldarom.

No nisu samo Talijani zagrizli za srebrnog Vatrenog. Za njegove usluge zainteresirani su i u Evertonu, klubu koji je navodno poslao upit i za Domagoja Vidu. No prema svemu sudeći u Evertonu bi bio zamjena, a na njegovoj poziciji može igrati i Nikola Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 25.07.2018.

    Bolje u everton tamo ce moci sa vlasicem pricati viceve na klupi za rezerve na hrvatskom jeziku

  • flori 25.07.2018.

    Neka ide bilo gdje samo nek igra!

  • 78fernandes 25.07.2018.

    Volio bi da ode u Everton da mu Vlasic cisti kopacke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare