To je to što me zanima!

Pjaca debitirao za Anderlecht: Dobio nekoliko minuta u Gentu

Utakmica je završila bez pobjednika (1-1), a oba su gola postignuta u prvom poluvremenu. Anderlecht je poveo u 16. minuti zahvaljujući Colassinu, dok je s bijele točke poravnao David
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon potpisa za Anderlecht Marko Pjaca odigrao je prvu utakmicu za belgijski klub u koji je stigao na posudbu iz Juventusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjaca je debitirao na gostovanju protiv Genta, no bilo je to simbolično jer u igru je ušao u 88. minuti i proveo na travnjaku tek nekoliko minuta.

ANKETA Anderlecht je ispred Dinama?! Zašto se Pjaca nije htio vratiti

Utakmica je završila bez pobjednika (1-1), a oba su gola postignuta u prvom poluvremenu. Anderlecht je poveo u 16. minuti zahvaljujući Colassinu, dok je s bijele točke poravnao David.

ZORAN MAMIĆ 'Pjaca nije želio u Dinamo, a na Olmu smo mogli napraviti više'

Anderlecht je s ovim bodom ostao na 9. mjestu, dok Gent uz utakmicu više ima osam bodova manje od vodećeg Club Bruggea.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • The_Man 09.02.2020.

    ima sreće da ga je dinamo prodao na vrijeme i da je potpisao ugovor s juventusom, da mu se to desilo u dinamu sa 35 godina bi na tiskovom kiosku radio!

  • bozzika 09.02.2020.

    Stvarno ne znam kakvom se logikom vodio, klub trenutno slabiji od Dinama i u kojem su odmah i pokazali da ozbiljno ne računaju na njega i on izabere takav klub, kao da se želi uništiti!! Ili je toliko glump ili je tu ipak nešto drugo bilo što javnost ne zna!

  • darko darko 08.02.2020.

    Dinamo mu je bio ispod časti, sad će propasti do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare