To je to što me zanima!

Pjaca: Dok lovim Ligu prvaka, fali mi igranje 'hakla' u kvartu

OBITELJ BORACA Mama se bavila judom, tata hrvanjem, ali mene je uvijek zanimao samo nogomet, kaže Marko Pjaca, mladi reprezentativac Hrvatske
Vidi originalni članak

Marko Pjaca na pripremama ide kao “avion”, za njega nema izgubljene lopte, duela... Stoga i ne čudi da Zoran Mamić ima punu ladicu ponuda za mladog napadača.

- Drago mi je čuti da me traže veliki klubovi, ali ne želim ‘poletjeti’ jer kad se mladi igrači spominju u tom kontekstu transfera, milijuna, odmah se razbahate - kaže Pjaca.

Odrastao je u sportskoj obitelji. Majka Višnja bila je judašica, a otac Željko hrvač.

- Nisu me tjerali u borilačke sportove. Oduvijek sam volio nogomet. Hrvanje? Pratim zbog tate, znam za većinu hrvatskih hrvača, braću Žugaj, Etlinger - kaže jedan od glavnih Dinamovih aduta za LP.

Njegove noge vrijede milijune, zato se mora odreći “haklova” u kvartu.

- Mali nogomet mi je strast, volio bih nekad otići do školskog igrališta, baciti s dečkima na dva mala, nedostaje mi to, ali znam da ne smijem. Kao klinac sam išao po turnirima i uvijek bio među najboljima. Kutija šibica? Igrao sam jednom s dečkima iz kvarta i ispali smo u prvom kolu - kaže Pjaca.

Najveći kritičar je otac. Nema utakmice, a da mu tata ne nađe neku zamjerku. Majka skuplja sve članke o sinu, a sestre...

- One ne kritiziraju. Mlađi sam od njih, pa me paze. Kako je bilo rasti sa sestrama? Ha, znate kako je, nema vas tko braniti u kvartu - kaže kroz smijeh Pjaca, igrač zbog kojeg se isplati kupiti ulaznicu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nostradamus 30.06.2015.

    Od svih hrvatskih igrača, od njega su jedino bolji Modrić i Rakitić

  • AntiMamic1 30.06.2015.

    nevezano za ovaj clanak ali ako koga zanima Roman Riquelme se vjerovatno vraca iz mirovine i obuci ce dres Boce Juniors vec par dana se pise o tome jer kako kaze ima nedovrsena posla u klubu jos od vremena kad je igrao sa Tevezom i zeli dovrsit posao,iako ima 37 god

  • tovar-iš 30.06.2015.

    ovo možete samo sanjati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare