To je to što me zanima!

Pjaca: Mandžo mi je jako puno pomogao, baš je pravi prijatelj

Sigurno se na mojoj igri osjetila ta pauza, jasno da mi fale utakmice, ali sam bio zadovoljan i vjerujem da ću u nastavku sezone biti sve bolji, rekao je Pjaca koji je prvi put startao za Juventus
Vidi originalni članak

Marko Pjaca u srijedu je prvi put igrao u početnoj postavi Juventusa. Hrvatski reprezentativac odradio je 89 minuta u pobjedi (2-0) nad Crotoneom, a onda po izlasku s travnjaka ispraćen ovacijama Juventusovih navijača. Proteklo razdoblje i nije bilo lagano za krilnog napadača Juventusa koji je dugo pauzirao zbog ozljede.

"Jako sam sretan što sam se vratio nakon ozljede i započeo utakmicu protiv Crotonea. Naravno da nam je bilo najvažnije ostvariti pobjedu i u tome smo uspjeli tako da smo se svi zadovoljni vratili u Torino" rekao je za Goal Marko Pjaca.

"Sigurno se na mojoj igri osjetila ta pauza, jasno da mi fale utakmice, ali sam bio zadovoljan i vjerujem da ću u nastavku sezone biti sve bolji."

Posebno je zahvalan Mariju Mandžukiću.

"Prijatelji smo, imamo sjajan odnos još iz reprezentacije. Pomogao mi je puno, na terenu i izvan njega. Daje mi savjete na svakom treningu, svakoj utakmici. Stvarno sam mu zahvalan", kaže bivši Dinamov igrač.

Što je još rekao Pjaca pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • odlucni 10.02.2017.

    sretno marko i budi uporan vratitcetise

  • gaucho01 10.02.2017.

    Ja ne kuzim vas kak mozete pljuvat po tim deckima.Mislim kuzim sve to rivalstvo i te stvari al mladi igraci s tim nemaju veze.Oni su napravili u svojih 20ak godina vise nego sta smo mi vecina u cijelom zivotu.A blatit nase mogu samo iskompleksirani jadnici.Jos igraci nisu vise u Dinamu/Hajduku.Forza nasi,pokorite sve!♡

  • minimilah2 10.02.2017.

    odmjerene izjave, bravo. za to vrijeme, Torcidin isprdak Pašalić slavi pogodak nakon očajne utakmice kao da je Kup kupova osvojio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare