To je to što me zanima!

Pjaca: U Empoliju želim vratiti samopouzdanje. Nadam se da mogu ponovno u reprezentaciju

Želim pokazati da mogu igrati na visokoj razini u svim utakmicama. Posljednjih godina imao sam dvije vrlo ozbiljne ozljede koje su me pogodile, kaže bivši napadač Dinama
Vidi originalni članak

Marko Pjaca (27) već je debitirao za momčad Empolija protiv Salernitane (2-2), a onda stao pred novinare i govorio o razlozima dolaska upravo u toskanski klub na posudbu iz Juventusa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svidio mi se projekt, razgovarao sam o njemu s direktorom i trenerom. Empoli je uvijek igrao lijep nogomet, oni su momčad koja je uvijek pokušavala igrati i to je temeljna stvar za igrača poput mene. Ovdje želim pronaći samopouzdanje i pomoći momčadi. Želim pokazati da mogu igrati na visokoj razini u svim utakmicama. Posljednjih godina imao sam dvije vrlo ozbiljne ozljede koje su me pogodile. Želim vratiti samopouzdanje tako što ću igrati - rekao je bivši igrač Dinama i dodao:

Koja mu je najdraža pozicija, upitali su ga.

- Igram tamo gdje mi trener kaže. Mogu igrati na svima, ali prirodno sam na lijevom krilu. Između ofenzivnog veznjaka i drugog napadača, biram ofenzivnog veznjaka.

Schalke, Fiorentina, Anderlecht, Genoa, Torino, sad i Empoli. Nakon prve ozljede koljena stiže u šesti klub u četiri godine. Svi se nadaju da bi ga ova posudba mogla vratiti u vrh.

- Problemi s koljenom su prošlost, a nadam se da se dobrim igrama mogu vratiti u reprezentaciju. Sve je na meni - kazao je Marko.

Empoli je prošle sezone završio na 14. mjestu u Serie A, a u novoj još nema pobjedu. Poraz od Spezije na startu i remiji s Fiorentinom, Lecceom, Veronom i Salernitanom.

- Ostanak nam je dugoročni cilj, ali razmišljamo o idućoj utakmici. Vidjet ćemo gdje ćemo završiti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mr. Spock 09.09.2022.

    Bolje da nije došao u Dinamo. Samo bi bzvz za veliku lovu sjedao na klupi ili ponekad uzimao mjesto Špikiću i Marinu...

  • 09.09.2022.

    E moj Marko,sad bi doša pješice bos iz Italije u Dinamo,al sad je kasno.

  • David1Prometheus 09.09.2022.

    Nazalost moram mu priopcit da nezz nijednog igraca koji se vratio vrhunskom nogometu na najvisoj razini poslije Rekostrukcije kriznih i lateralnih ligamenata na koljenu to je najteza ozljeda a cini mi se da je on dvaput ju imao, to je tolko pogubna ozljeda gdje se rekonstruira od sintetskih materijala nadomjescuje novi ligamenti da to nikad vise nemoze bit ko prije, inace vrh igrac bio al kljucna rijec je bio sad mu skijedi ko rogu ili bradaricu muke na posudbama i odlazak u prosjek steta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare