To je to što me zanima!

Pjacin liječnik: Dr. Nemec nije u pravu, Marko će se vratiti isti

Što se tiče izjava gospodina Nemeca, mislim da svaki doktor ima svoje iskustvo... Smatram da nije u pravu, komentirao je dr. Mariani izjave liječnika reprezentacije Borisa Nemeca za 24sata
Vidi originalni članak

Marko Pjaca je u petak uspješno operirao križni ligament i menisk desnoga koljena.

- Operacija je prošla dobro, za nas je to posao koji obavljamo svakodnevno iako nikada nije jednostavno - rekao je Mariani nakon operacije.

- Pjacina karijera nije upitna, naš je posao da vratimo velike igrače na razinu na kojoj su bili prije ozljede. Operirao sam igrače koji su kasnije osvajali Serie A ili Svjetsko prvenstvo, kao što je uspio Aldair - rekao je Mariani te komentirao Nemecove izjave za 24sata:

- A što se tiče izjava gospodina Nemeca, mislim da svaki doktor ima svoje iskustvo. On je iznio prosječne podatke koje je za Fifu izradio švedski doktor. U svakom slučaju, smatram da nije u pravu - rekao je Mariani pa pojasnio:

- Devet od deset igrača se vrati na teren. Možda će igrač biti po strani šest mjeseci, oporavak ovisi od osobe do osobe. Možda će mu trebati četiri mjeseca, možda sedam, važnije je da mora slijediti pravilan proces rehabilitacije.

Opisao je i kako se Marko ojećao, ali i najavio da će nakon oporavka sve biti kao što je bilo prije ozljede.

- Pjaca je bio nervozan, ali to je normalno. Uvjeravam vas da će se vratiti isti - završio je prof. Mariani.

Podsjetimo, nakon operacije Juventus je objavio da će se Marko Pjaca vratiti na teren za šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • allenzg 01.04.2017.

    Jako jako tesko nijedan igrac nakon takve ozljede nije isti kao prije ozljede tako da bili zivi pa vidjeli steta ali jbg od sudbine nemres pobjeci tako je to u zivotu sretno Pjaca na povratku.

  • nijekasno 31.03.2017.

    Nemec bi mogao povesti racuna da se giraci manje ozlijedjuju a ne davati izjave koje su Talijani odmah plasirali tamo Ipak je dr.Nemec priznat strucnjak i oni se odmah hvataju Javne osobe moraju birati rijeci prije istupa

  • 31.03.2017.

    Ma Pjaca je zivotinja, mlad je, vratit ce se on sigurno uz rad i pravilne terapije. Jedino za cim treba zalit sto je izgubio pola godine za napredak, a to utjece i na psihu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare