To je to što me zanima!

Pjanić ipak odlazi iz Barcelone! Stigao na liječnički u Istanbul

Dan nakon remija protiv Francuza veznjak je preko Sarajeva produžio do Istanbula kompletirati posudbu iz Barcelone u Bešiktaš, gdje će ga dočekati hrvatski reprezentativac Domagoj Vida
Vidi originalni članak

Miralem Pjanić (31) završio je s Barcelonom nakon samo godinu dana. Bosanskohercegovački veznjak nije u planovima Ronalda Koemana i iskoristio je reprezentativnu stanku da sredi transfer.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se Raketa oprostio od Camp Noua

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je njegov bivši klub Juventus bio u kombinacijama, a Pjanke na Instagramu zagolicao maštu pratiteljima objavom crveno-crnih nota klavira, ipak će u drugi klub s tim bojama. Turski Bešiktaš, klub kojem je dokapetan Domagoj Vida.

Pjanić je preko Sarajeva iz Strasbourga već otputovao u Istanbul obaviti liječnički pregled zakazan za petak i potpisati ugovor o posudbi na godinu dana. Turci će preuzeti 50 posto njegove plaće do lipnja, oko 6,5 milijuna eura.

Propustit će prijateljsku utakmicu "zmajeva" protiv Kuvajta, ali bit će u sastavu za drugu rujansku kvalifikacijsku tuakmicu protiv Kazahstana u utorak.

Barcelona ga je prošlo ljeto dovela za 60 milijuna eura, a odigrao je 30 utakmica, bez gola i asistencije. Jednostavno, nije išlo, ali plemeniti veznjak iz Zvornika pokušat će vratiti karijeru na stare staze slave u turskoj prijestolnici.

POGLEDAJTE CROATU U SERIJALU MOJA PRIČA UOČI BORBE S VASOM BAKOČEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Eminem91 03.09.2021.

    Propo ko žeton

  • jeremija12 03.09.2021.

    pozdrav za ljude koji I dalje misle da je pjanic došao u barcu radi igre,a ne financijskoga fair playa

  • arow 03.09.2021.

    Ide na posudbu godinu dana-besolatnoNikud on nije otisao nego su ga makli

Komentiraj...
Vidi sve komentare