To je to što me zanima!

'Pjanić? Mekan k'o mozzarella, a Juventus zasićen i ispuhan'

Čovjek koji je na vrh Juventusove hijerarhije zasjeo taman prije eksplozije zvane Calciopoli žestoko je iskritizirao BiH veznjaka Pjanića, šefa struke Sarrija i zapravo kompletnu momčad i struku
Vidi originalni članak

Dva poraza u tri utakmice dovoljna su da oko Juventusa krene 'frka'. Utoliko veća jer najvažniji čovjek, Cristiano Ronaldo, svoj posao radi savršeno (golovi u deset uzastopnih utakmica!), ali Inter je dohvatio Staru damu, Lazio je na bod i... Svatko ima nešto za reći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Giovanni Cobolli Gigli nije baš svatko. Čovjek je tri godine bio - predsjednik Juventusa. Istina, dopalo ga je da na klupski vrh zasjedne baš prije nego je eksplodirala afera sa nogometnim kriminalom u Juventusovoj režiji, ozloglašeni 'Calciopoli'. 

Uz njega su tada vladali Jean-Claude Blanc kao generalni i Alessio Secco kao sportski direktor. Teška vremena, udaranje temelja na kojem je stvorena buduća dominacija Juventusa u Serie A.

No... Danas Juventus nije prvak 'već oko Božića'. Sredina veljače je, a dva su kluba uz Staru damu (koja se, naravno, već tradicionalno posebno boji Intera) pa je Cobolli Gigli nakon poraza od Jurićeve Verone rekao svoje u eter za Radio Sportiva: 

- Maurizio Sarri je trener kojeg nikad nisam nešto posebno poštivao, ali neću širiti tu temu. Ne bi bilo ljudski udarati nekoga tko već leži na podu. Neću cipelariti. Ali momčad... - pričao je Cobolli Gigli. 

- Pogledajte Miralema Pjanića. Svi ga hvale, a taj dečko koji bi trebao biti kreator Juventusove igre, pa on je mekan k'o mozzarella. Svi hvala i Dybalu, a direktor Paratici ga je cijelo ljeto pokušavao prodati?! Tu nešto jako ne valja.

Cobolli Gigli se uhvatio i psihologije: 

- Ma lako je moguće da su igrači zasićeni pobjedama u prvenstvu i puni frustracija jer nikako da osvoje Ligu prvaka. Ali i ako su ispuhani onda s njima treba poraditi na psihološkom čvrstoći. Previše je Juventus investirao da sad ispadne: 'a što ćeš, zasitili se ljudi'! 

I za zaključak: 

- Čisto nogometno, problem je u lošoj igri veznog reda koji djeluje umorno i premekano. Mislim da Juventus ima veliki problem, a da momčad i struku može podići samo Andrea Agnelli ako zagrmi na njih - rekao je bivši Juventusov presidente, Giovanni Cobolli Gigli.

Dok su imali Marija Mandžukića na terenu, a Maxa Allegrija na klupi nikome na pamet nije padalo reći da su mekani...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ZDRAVKO TATA 10.02.2020.

    Ni Sarri ne bi pomogao Hajduku...

  • 10.02.2020.

    Makli su trenera koji je izvukao maksimum iz igraca i opet nije valja.Mandjukica se nisu trebali rijesiti jer ih je vuka sa svojom trkom.Nije ni Hr repka ista tako ni Juve bez Mandje,more za njega govorit ko sta oce ali covik je radio visak na terenu.

  • 10.02.2020.

    Kraj teksta je klasicno tupav...Cisto da pokupi klikove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare