To je to što me zanima!

Pjanić pozitivan na koronu...

Sad već bivši igrač Juventusa se testirao u subotu, a iz Barcelone poručuju kako nema razloga za brigu jer se Pjanić osjeća jako dobro i nema simptome.
Vidi originalni članak

Barcelona je na službenim stranicama objavila kako je njihov novi igrač Miralem Pjanić (30) pozitivan na korona virus! To znači da će BiH nogometaš propustiti početak priprema s katalonskim klubom obzirom na to da sada mora u karantenu na 15 dana.

Sad već bivši igrač Juventusa se testirao u subotu, a iz kluba poručuju kako nema razloga za brigu jer se Pjanić osjeća jako dobro i nema simptome. 

- Na sreću dobro sam i asimptomatičan. Ali, ako sam naučio jednu stvar onda je to da ništa ne uzimate zdravo za gotovo čak ni stvari koje smatramo rutinskim. Život koji sada živimo nas uči tome. Poštujmo pravila i budimo oprezni bez dizanja panike - oglasio se na Instagramu.

Pjanić je prije dva tjedna ispao iz Lige prvaka s Juventusom te se nakon toga uputio na odmor. Nije poznato gdje je bio i gdje se zarazio, ali morat će propustiti početak priprema svog novog kluba te utakmice u Ligi nacija. Dakako, to će biti težak udarac za BiH i izbornika Dušana Bajevića koji u rujnu igraju protiv Italije.

Podsjetimo, Pjanić je još krajem lipnja dogovorio prelazak u Barcelonu za 60 milijuna eura, a u Torino je otišao Brazilac Arthur za deset milijuna više. BiH nogometaš je u Juveu u četiri godine osvojio četiri Serie A, dva Kupa i jedan Super kup. Odigrao je čak 171 utakmicu te zabio 22 gola uz 36 asistencije. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ivo161 24.08.2020.

    Zasto se u Hrvatskoj ne moze privatno testirat na Koronu, bas interesantno? Ne govorim o testovima za 250kn da vidis jesi li je ima, nego o testu koji kosta 923kn o trenutnoj eventualnoj zarazenosti.

  • cicinakitu 23.08.2020.

    samo da ostane ziv...

  • Boozer 23.08.2020.

    ma ne da mu se za repku igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare