To je to što me zanima!

Pjanić: U izolaciji se igra PES, Mandžukić: Igraj. I vrati dres

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dane karantene provodim usavršavajući neke druge vještine. Šaljem vam svima veliki zagrljaj i nadam se da se uskoro vidimo, poručio je Pjanić za konzolom PES-a... U Mandžukićevom dresu
Vidi originalni članak

Jedini nogomet koji sada imamo je onaj u snimkama i reprizama i - onaj s konzolom u rukama. Igrice. Tako je i nama i profesionalcima svjetskim majstorima. Jedan od njih, Miralem Pjanić (29), 'udara' po Pro Evolution Socceru. U dresu svog najdražeg igrača...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ciao ragazzi... Dane karantene provodim usavršavajući neke druge vještine, spreman sam za vaš izazov. Čime se vi bavite? Svima šaljem veliki zagrljaj i nadam se da se uskoro vidimo. Pozdrav! - objavio je BiH majstor bez kojeg Juventusova igra nema ni glave, ni repa.

Naravno da dres u kojem je njegov nekadašnji suigrač postao jedan od ikona Stare dame nije prošao neopaženo.

- Vrati mi dres - uz brdo 'smileyja' odgovorio mu je naš Mario Mandžukić (33) koji je nakon pola desetljeća i pune vreće trofeja početkom godine otišao iz Juventusa, u katarski Al Duhail.

Talijani su zaustavili Serie A, njihova je zemlja europsko žarište korona virusa. Katar zasad bilježi 526 slučajeva zaraze, bez ijednog najtežeg ishoda.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bezobrvenajeziku 25.03.2020.

    Pes je najbolji, igram ga godinama...Ovaj što sam skinuo besplatno nema puno toga...Jel zna netko za ps4 nešto više o tome?

  • 25.03.2020.

    Igram Pes svaki dan...Master Liga naj jaca

  • blue_devil006 25.03.2020.

    Eto, PES je uvijek bio bolji od FIFE !!! I dalje je najbolja simulacija nogometa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare