To je to što me zanima!

Pjesmica za 'kauboje': Navikli smo na napade i pikanja s boka, danas nastupaju kraljevi šoka!

Već svima poznat Damir Kajba, fizioterapeut rukometne reprezentacije, uoči utakmica voli osmisliti neku pjesmicu i na taj način razveseliti sve navijače, ali i igrače kojima je svaka podrška dobro došla
Vidi originalni članak

Fizioterapeut rukometne reprezentacije Damir Kajba koji neumorno radi sve kako bi naši igrači bili u top formi, objavio je na Instagram profilu pjesmicu podrške. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lino uoči Japana

Hrvatski rukometaši su u prvom kolu remizirali s Japanom, a raspoloženje su popravili pobjedom nad Angolom u prošlom kolu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to nimalo laka borba za prvo mjesto u skupini C, pogotovo nakon što je momčad zbog ozljede napustio Luka Cindrić, a Karačić još uvijek nije u pogonu. 

Tehniko rukometne reprezentacije Zdravko Mirilović i fizioterapeut Damir Kajba snimili su video u kojem tradicionalno bodre naše Kauboje.

NEPOZNATO O POZNATIMA Cindra je šampion mobitela, Štrki šminker, a ne čita - nitko

Vesela rima već uhodanog 'pjesnika' reprezentacije zasigurno je mnogima izmamila osmijeh na lice:

- Evo jedno javljanje početkom tjedna, želja je naravno pobjeda prvog mjesta vrijedna.  I tako, navikli smo već na frontalne napade i 'pikanja' sa boka, al zato danas nastupaju kraljevi šoka! Naravno da čvrsto vjerujemo u dečke, al' sport je nekad takav, nekad pogodiš stative, nekad prečke.   Bitno je samo jedno, da damo od sebe sve i stignemo do nove pobjede.  Dakle danas u 18 sati, RTL televizija. 'Fajterska' utakmica sa Katarom koja nam diže samopouzdanje.  Zajedno s vama: Iznad svih – Hrvatska! - objavio je Kajba na svom Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare