To je to što me zanima!

Pjesnici ostali bez teksta, Tomo Butina se smrzavao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Modri su lako pobijedili Zagreb 2-0 prvoj utakmici polufinala Kupa i već sada je gotovo sigurno da će igrati u finalu Kupa protiv najvećih rivala
Vidi originalni članak

Dinamo je bio dominantan cijelu utakmicu, nogometaši Zagreba praktički nisu stvorili niti jednu šansu.
- Bili su bezopasni. Stvarno se ne mogu sjetiti niti jedne njihove prave prilike za gol - rekao je Ivica Vrdoljak.
Svoj prvi gol u službenoj utakmici zabio je novopridošli Ilija Sivonjić. Loptu mu je 'gurnuo' Badelj, koji je asistirao i pri drugom golu. Sivonjić je, primivši loptu, zaobišao Škorića i pogodio. Drugi gol djelo je Pedra Moralesa.
- Najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat, kojim smo jednom nogom u finalu Kupa. Svi moji igrači odigrali su jako dobro, nemam nikakve zamjerke - rekao je trener Dinama Marijan Vlak. Nakon utakmice bio je vidno nervozan. Nije to bio onaj stari, smireni Marijan Vlak. Poraz od Hajduka naljutio je čelnike Dinama, koji su već krenuli u potragu za novim trenerom.
- Pobjeda u Kranjčevićevoj nije mi donijela mirnoću. Ja sam uvijek miran čovjek - kaže Dinamov trener, dodavši da je trener kluba iz Maksimira uvijek pod pritiskom. Bez obzira pobijeđivao ili gubio.
- Kvaliteta je tu, a vidite kako to izgleda kad se svi igrači oslobode pritiska. Mlađi dečki teško se nose s pritiskom i čim ga se riješe, utakmice završavaju kao ova u Kranjčevićevoj - rekao je golman Dinama Tomo Butina, koji se protiv Zagreba većim dijelom utakmice smrzavao. Posla nije imao gotovo nikakvog.


KUP HRVATSKE, POLUFINALE, 1. UTAKMICA

ZAGREB - DINAMO 0-2 (Sivonjić 29, Morales 50)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boki44 05.03.2009.

    Naravno da se smrzavao kad zagreb nije smio dati gola

  • vizijaslobodeeee1941 04.03.2009.

    a što je sa bakljadom koju su napravili bbb, dije sad osuda

  • ddino 04.03.2009.

    veli Vlak: \"Ja sam zaboravio utakmicu s Hajdukom..Ne znam jesu li igrači...\" ....hah, pravi trener, ne zna... aj Maminjo dovedi ti nekog pravog ternera, imaš para, pa ces onda MOZDA u Europi ostati

Komentiraj...
Vidi sve komentare