To je to što me zanima!

'Pjevaju protiv mene? Utješit ću se gledajući trofej iz 2003.'

Za vrijeme subotnjeg derbija Juventusa i Napolija (3-1), navijači Stare dame pjesmama su vrijeđali Carla Ancelottija, koji im je nakon utakmice dobro 'spustio'...
Vidi originalni članak

Juventus i Napoli odigrali su u subotu veliki derbi u Torinu u kojem je domaća momčad slavila rezultatom 3-1. Naš Mario Mandžukić zabio je dva pogotka momčadi Carla Ancelottija.

Trenutačni trener Napolija nije baš uživao u najtoplijoj dobrodošlici u Torinu. Ancelotti je na klupi Juvea proveo tri godine te je uspio u sezoni 1999./00. naslov talijanskog prvaka prepustiti Laziju, a navijači Stare dame odlučili su ga zbog toga pjesmama izvrijeđati na subotnjoj utakmici.

MARIO DONIO POBJEDU Kakav tandem! Mandžo zabio dva Napoliju, CR oba namjestio

Međutim, u izjavi za novinare nakon utakmice Ancelotti im nije ostao dužan.

- Navijači Juventusa pjevaju protiv mene? Utješit ću se gledajući trofej Lige prvaka iz 2003. - prvoklasno im je 'spustio' trener Napolija.

Nakon što je napustio Juve, Ancelotti je otišao u Milan, s kojim je pokupio gomilu trofeja. Jedan od njih je i onaj Lige prvaka iz 2003. koji je osvojio porazivši u finalu upravo Juventus, koji o tom trofeju sanja još od 1996. godine.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Joker123 30.09.2018.

    Ma govna ka i dinamo vridaju i varaju

  • boky89 30.09.2018.

    On je uvijek bio gospodin...i ne treba se spuštati na njihov nivo...Juve je bolji i gotovo nema tko šta tražiti u seri A ...

  • dostojevski_1 30.09.2018.

    Osvojio gomilu trofeja sa Milanom ?! Jedno jedino prvenstvo i dvije lige prvaka. U onoj epskoj generaciji Milana osvojiti jedan jedini scudetto je teska sramota. Da ne spominjem cuveni Istanbul 2005. godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare