To je to što me zanima!

Plaćaju ga 18 mil. $ godišnje, a on iz slobodnog promaši obruč

Jedan od najplaćenijih NBA-ovaca Joakim Noah propisno se osramotio prilikom izvođenja slobodnog bacanja. Francuski centar dugo je skupljao koncentraciju, ali čim je ispustio loptu znao je da će postati internet hit...
Vidi originalni članak

Joakim Noah ove sezone ima velikih problema sa slobodnim bacanjima. Sin proslavljenog tenisača Yannicka pogađa ih tek 42 posto, pa i nije nešto čudno što je promašio oba odmah na startu ogleda s Indianom. Čudan je jedino način na koji je promašio.

Francuz je odmah po ispuštanju lopte znao da će postati predmet sprdnje, što pokazuje i njegov izraz lica. Za 42. najplaćenijeg igrača u NBA-u, ovo je bilo jako, jako loše.

Knicksi su na kraju uspjeli iznenaditi Pacerse slavivši 109-103. Najbolji u redovima poraženih bio je Paul George s 31 košem, dok je kod Knicksa briljirao Carmelo Anthony s 26 koševa.

S ostalih terena valja napomenuti nastavak monstruoznog niza Russella Westbrooka. On je sinoć došao do 22. triple-double učinka ove sezone, a njegova Oklahoma pobijedila je Utah Jazz 97-95 njegovim košem u posljednim sekundama.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bare000 24.01.2017.

    DZEVAD ALIHODZIC

  • 24.01.2017.

    desi se

  • dinamojavolim1 24.01.2017.

    A koliko vas placaju a jedino sta spomenete iz nba lige je noah???dal vi uopce znate da su petorke za all star izglasane??dal znate da su u jucerasnjim utakmicama jedino spursi od favorita pobjedili??sramota od portala... Bilo bi najbolje da pisete samo o soraji,severini,staniji i rozgi...za to ste jedino sposobni

Komentiraj...
Vidi sve komentare