To je to što me zanima!

PLAKALE I DELIJE: Heberov gol Srbi gledali iz prvog reda...

Navijači Crvene zvezde u bratskim su odnosima s pristalicama Olympiacosa. Njihov transparent bio je iza gola u koji je Heber utrpao loptu za 1-0 u prvom poluvremenu u Pireju
Vidi originalni članak

Najbolji pogled na majstoriju Hebera imali su navijači Crvene zvezde.

Kad je Heber pogodio za 1-0 Rijeke na Karaiskakis stadionu u Pireju, tužni su bili ne samo navijači Olympiacosa, već i pristalice srpskog kluba koji su iza gola razvili veliki transparent 'DELIJE'. Imali su što za vidjeti.

Rijekin Brazilac pustio si je loptu kroz noge pa u stilu Cruyffa prošao igrača i pogodio za vodstvo utišavši 20.000 navijača, među njima i one iz Srbije.

Navijači Crvene zvezde u bratskim su odnosima s pristalicama Olympiacosa, a bili su i na utakmici protiv Dinama prije dvije godine. Zagrpčani su se žalili delegatu Uefe zbog transparenta na kojem je pisalo 'Četnici'. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 17.08.2017.

    Mislim da cete vi plakati u uzvratu.

  • Karlo Butić Butigol 17.08.2017.

    Jadnici nevideni.Njihova reprezentacija i klubovi su sranje pa putuju okolo po Europi i navijaju za tude klubove i jos rade probleme hahahahhaa pa to nema nigdje.Na sto je spao Nebeski Narod!

  • Realist23 17.08.2017.

    nemogu vjerovati kakav naslov kakva mrznja prema srbima...vi hrvati ste kao niti jedan narod na svijetu...vama je bitnije da je srbiju lose,nebitno jel vama dobro ili ne samo se gleda da srbinu bude najgore...strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare