To je to što me zanima!

Plakat ćete na Super Bowlu: Psića dočekao krvoločni vuk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Budweiser je napravio nastavak reklame koja je bila hit prošle godine. Reklamu će prikazati u pauzi Super Bowla. Za 30 sekundi reklama plaća se i po 4,5 milijuna $...
Vidi originalni članak

New England Patriots i Seattle Seahawks 2. veljače igraju finale Super Bowla, jednog od najvećih događaja u svijetu sporta. Sve je "nabrijano" u Super Bowlu pa tako i reklame. N akon što smo vidjeli kako Charlotte McKinney promovira "sve prirodno" , stiže i još jedna reklama koja će biti prikazana u pauzi utakmice.

Youtube

Radi se o reklami Budweisera u kojoj su glavni protagonisti psić i konj, dva prijatelja. To je ujedno i nastavak od prošlogodišnje reklame proglašene za najbolju u 2014. Ovoga puta psić se izgubi , sam i preplašen nekako nalazi put do kuće. Ali prije nego dođe na sigurno, čeka ga krvoločni vuk... Psić nema nikakve šanse.

Četiri milijuna dolara za 30 sekundi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od iznosa za reklame zavrtjet će vam se u glavi. Primjerice, Victoria's Secret će za spot od 30 sekundi u posljednjoj četvrtini Super Bowla platiti četiri i pol milijuna dolara. U spotu su modeli Victoria's Secreta poput Adriane Lime, Doutzen Kroes...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zidar_šiljo 30.01.2015.

    Vijerovali ili ne to je malo, tu reklamu pogleda oko 1 milijarda ljudi, što po čovijeku iznosi 0,005$, što je puno jeftinije i isplativiji nego npr. dijeljenje letaka(ne traže mi se točni podaci, ali mislim da su otprilike ovakvi)

  • boki21 29.01.2015.

    i onda smo u krizi, malo sutra.

  • Number23 29.01.2015.

    pare pare pare...na sve strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare