To je to što me zanima!

Plan Victorije Beckham: Sin će joj biti David teniskoga svijeta

David i Victoria Beckham imaju četvero djece - Brooklyna, Romea, Cruza i Harper Seven, a 16-godišnji Romeo bi mogao postati velika teniska zvijezda. Barem je takav plan bivše pjevačice i dizajnerice koja je sinu u vlastitom dvorištu izgradila 30 tisuća funti vrijedan teren
Vidi originalni članak

Victoria Beckham ima pakleni plan. Od sina Romea (16) želi stvoriti "teniskog Davida Beckhama"!

Iako im je otac bio slavan nogometaš, jedan od najboljih veznjaka koje je Engleska imala, niti jedan od trojice sinova nije se odlučio krenuti njegovim stopama. Victoria i David su djeci pružili slobodu u izboru karijera pa se tako ni Brooklyn ni Romeo, a ni najmlađi Cruz ne bave nogometom. Jedina koja ide očevim stopama je sedmogodišnja Harper Seven.

Međutim, Romeo Beckham bi se ipak mogao naći u profesionalnom sportu, a najveća podrška mu je mama Victoria koja za njega ima velike planove. Ona je, piše Daily Mail, na obiteljskom zemljištu u Cotswoldsu sinu izgradila teniski teren s umjetnom travom vrijedan 30 tisuća funti.

Navodno je 'Posh Spice' odlučna u namjeri da od Romea napravi "teniskog Davida Beckhama", a 16-godišnjak već sada ima uspješnu suradnju s nekim od najpoznatijih svjetskih teniskih imena.

- David nema ništa protiv toga da Romeo postane zvijezda, ali Victoria je prava sila koja sve pokreće - pišu Englezi.

Kada je u Londonu, Romeo trenira na terenima Queensa, a na društvenim mrežama se često pohvali fotografijama s najvećim zvijezdama. Tako se susreo s Rafaelom Nadalom, Novakom Đokovićem, Simonom Halep, Caroline Wozniacki, a Andy Murray i Grigor Dimitrov su mu bili i trening partneri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tipfeler 07.11.2018.

    Znate li kako je jednom rekao neponovljivi Sir Alex Ferguson!? Za mladog, perspektivnog nogometaša (sportaša), nema goreg od "bolesnih" roditelja.

  • komentator__Luka 05.11.2018.

    dakle više maneken nego tenisač

  • LebronJordan23 05.11.2018.

    Nije u šoldima sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare