To je to što me zanima!

Planet Handball: Filip Ivić je na 4 godine potpisao s Kielceom?

Iako još nema službene potvrde Zagreba ili poljskog kluba, inače dobro upućeni Planet Handball javlja kako Zagreb ostaje bez svog prvog golmana koji odlazi u Kielce
Vidi originalni članak

Poljsko Kielce dobilo je veliko pojačanje na golu za godine koje dolaze. Njegovo ime je Filip Ivić (23), javlja Planet Handball.

Iako potvrde iz Zagreba, ali ni iz Kielcea još nema, spomenuti portal, koji je inače dobro upućen u rukometne transfere, tvrdi da je hrvatski reprezentetivni golman s poljskim prvakom potpisao na četiri godine te će nastaviti hrvatsku 'dominaciju' u klubu.

U Kielceu će ga vrlo vjerojatno dočekati Manuel Štrlek, dok Ivan Čupić odlazi u Vardar, a Denis Buntić u Szeged. Na golu Poljaka sada je iskusni golmanski tandem Slawomir Szmal - Marin Šego.

Ivić je svakako jedan od najtalentiranijih mladih golmana na svijetu i prava je šteta ostane li Zagreb bez njega. No bilo bi pravo čudo da ga Zagreb sa svojim u europskim okvirima malim proračunom uspije zadržati nakon ove sezone. Odlaskom Filipa momčad Veselina Vujovića bit će znatno oslabljena s obzirom da iz Zagreba na ljeto u PSG odlazi Luka Stepančić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Venucci 16.02.2016.

    tesko ce zagreb napraviti nesto veliko rasprodajom najboljih igraca. steta

  • RafaNadal 16.02.2016.

    Ocito se nema para. Naplata ulaznica, ne puno, nek je 10-20 kuna. Oni koji vole rukomet ce tu ulaznicu platiti. Zagreb vrijedi te novce. Steta, svake se godine gradi nesto veliko, svake smo godine u vrhu Europe, ali smo premladi i preneiskusni...

  • jdn 16.02.2016.

    sada juris na sve tri krune, isto kao i jajduk svake godinee

Komentiraj...
Vidi sve komentare