To je to što me zanima!

Planinić: Svjestan sam da me čeka borba za poziciju

Zoran Planinić zbog upale tetive “pauzira” na pripremama reprezentacije i razmišlja kako se nametnuti u europskom prvaku CSKA
Vidi originalni članak

Osvojio je naslov prvaka Španjolske s Tau Ceramicom, a zatim potpisao za moskovski CSKA, prvaka Europe koji se budžetom može nositi i s NBA klubovima te može dovesti koga god poželi. A od njega se očekuje i da bude jedan od nositelja igre hrvatske reprezentacije u Ateni, gdje će izabranici Jasmina Repeše pokušati izboriti jedno od tri mjesta koja vode na OI u Peking. No planove mu je malo pokvarila ozljeda, prije nekoliko dana upalila mu se tetiva lijeve noge, zbog čega trenira prema posebnom programu.
- Svaki dan je sve bolje. Idem na terapije i sad već mogu normalno hodati - rekao je Zoki nakon svakodnevnog tretmana.
Kaže da ne kasni puno u pripremama, da je to možda i dobro jer se, za razliku od suigrača, stigne malo i odmoriti. Prelazak u CSKA mu je značajan korak u karijeri.
- Puno znači kad te traži takav klub. Nije mi dosta što sam potpisao, želim se nametnuti. Znam da me očekuje borba za status u momčadi - rekao je Planinić i prokomentirao dolazak Perasovića na klupu Cibone:
- Ništa ne prepušta slučaju, vrlo brzo će se osjetiti njegova ruka. Voli brzu i agresivnu igru s čvrstom obranom i kontranapadima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare